download_8.jpg

Vi har over 80 tyske rejsebureauer samlet på siden (udover Express travel), søg på dem her:

  Søg: Rejser fra Hamborg med ALLE de tyske rejsebureauer

Express Travel International - Egypten førstehåndsindtryk

ETI blev grundlagt i 1998 af Maja Jennifer Koehl og hendes mand, Mohamed Samir, i Frankfurt. De 2 havde fra starten af specialiserede sig i pakkerejser til Egypten. Fra dag 1 af var der i udvælgelsen af hotellet, flyvning, og valg af partner lig med høj kvalitet og service-forpligtelser. ETI beviser på imponerende vis at kvalitet kombineret med perfekt service og afbalancerede priser giver en stor tilfredshed hos kunderne.

Krydstogter til Nilen er kerneforretningen i Express Travel International og det viser sig ved den prisvenlige rekreation og pleje med individuel karakter.

cruises
Det Røde Hav er kendt for det krystalklare vand, fantastiske koralrev og biodiversitet. Papegøjefisk og hajer er blot to af de mange højdepunkter i den undersøiske verden. For dykkere er Express Travel International en ferie af klasse. Naturligvis vil udstyret blive transporteret, således at dykkere kan koncentrere sig om de væsentlige: naturligvis dykning.

Succesen skyldes naturligvis primært vores gæster og venner. Fordi de er loyale og støtter os vil jeg gerne udtrykke min oprindelige tak til jer”.

Vi har over 80 tyske rejsebureauer samlet på siden (udover Express travel), søg på dem her:

  Søg: Rejser fra Hamborg med ALLE de tyske rejsebureauer

 

Adresse for Express Travel International