download_6.jpg

Vi har over 80 tyske rejsebureauer samlet på siden (udover Dertour), søg på dem her:

  Søg: Rejser fra Hamborg med ALLE de tyske rejsebureauer

Dertour - den olympiske leverandør

DERTOUR er markedsleder især kendt for sine individuelle rejser, og har en fast plads i den tyske turisme branche. DERTOUR er en del af gruppen tyske rejsebureauer som blev grundlagt i 1917 og i dag tilhører Rewe Group. DERTOUR har i lang tid opretholdt samarbejde med den tyske olympiske sports forbund – der som det eneste selskab i Tyskland er rejsearrangøren ansvarlig for salg af olympiske billetter.

rio-1512644_640.jpg
Ud over dette kan DERTOUR også arrangere en ferie der indeholder river cruises, sejlads, alt til den aktive ferie er der ingen grænser: særtilbud med tennis, cykling og vandreture, samt herunder kitesurfing, rafting og klatring, golf dedikeret ferier, sågar formel 1 og fodbold ferier og selvfølgelig også spa/wellness ferier.

I mere end 50 år har DERTOURS stået for det eksklusive salg af billetter som partner i den tyske olympiske sports forbund (DOSB ).

DERTOUR er markedsleder indenfor rejser til Nordamerika, Australien, New Zealand, De forenede arabiske emirater og Sydamerika. Lige ledes har de destinationer i Asien, Kina, Det indiske ocean, i det sydlige Afrika og i Caribien.

u-a-e-1154544_640.jpg

Din ferie med DERTOUR skal være den smukkeste tid på året – det er en del af vores vision. Men du og vi ved også besked om de ulemper turismen kan bringe – især i fjerne lande hvor børneprostitution bestemt er en af de værste. Derfor er DERTOUR som medlem af det tyske rejsebureau og rejearrangører (DRV ) sammen med ECPAT Tyskland aktivt og bæredygtigt for børns rettigheder og imod seksuel udnyttelse.
Social ansvarlighed er en del af virksomhedens filosofi. Ved at samarbejde med Frankfurter børnebeskyttelses agentur, der giver mulighed for at bearbejde misbrugte eller seksuelt udnyttede børn og unges opleveler med hjælp fra terapeuter. Det langsigtede samarbejde med ”Child protection service ” bør fremme bæredygtig hjælp til denne meget nødvendige projekt.

Rewe Touristik og DERTOUR vil med brochuren ”bedste klima for turisme?” bidrage til en bedre forståelse af de komplekse spørgsmål om klimaændringer og deres betydning for turismen.

 

Vi har over 80 tyske rejsebureauer samlet på siden (udover Dertour), søg på dem her:

  Søg: Rejser fra Hamborg med ALLE de tyske rejsebureauer

 

Adresse for DERTOUR reisebüro