images_4.jpg

Vi har over 80 tyske rejsebureauer samlet på siden (udover Demed), søg på dem her:

  Søg: Rejser fra Hamborg med ALLE de tyske rejsebureauer

Demed rejser - et feriested i solen

Det tyske rejsebureau Demed blev grundlagt i München i 1996 oprindeligt specialiseret inden for flyrejser til Tyrkiet og Egypten. I dag sælger Demed rejser ud af 31 lufthavne (heribland Hamborg Lufthavn) i den internationale arena. Hovedsaligt lande i det sydlige område, såsom De Baleariske Øer, Portugal, Kroatien, Spanien, Tyrkiet, Grækenland, Tunesien, Egypten, Den Dominikanske Republik, Maldiverne og Sri Lanka. 

Maldiverne

Demed tilbyder en bred vifte af rejsetyper. Så uanset om du er til badeferie eller kulturferier – så har Demed helt sikkert en destination der passer til dig. En populær og højkvalitet destination er Maldiverne. I tropiske temperaturer er det et paradis med fine hvide strande med blåt vand. Sportsaktiviteter, såsom basketball, volleyball, bordtennis, windsurfing og katamaran er endda muligt på stedet.

Katamaran
Med Demed rejser kan man vælge mellem 1800 hoteller og benytte sig af mange ekstra tjenester, såsom biludlejning og forsikring. Booking af individuelle tjenester er også tilgængelige.

 

Vi har over 80 tyske rejsebureauer samlet på siden (udover Demed), søg på dem her:

  Søg: Rejser fra Hamborg med ALLE de tyske rejsebureauer

 

Adressen for "Demed reisebüro"