01.jpg

Vi har over 80 tyske rejsebureauer samlet på siden (udover Bucher Reisen), søg på dem her:

  Søg: Rejser fra Hamborg med ALLE de tyske rejsebureauer

Bucher Reisen GmbH - omkring fire millioner tilbud

Bucher Reisen er en af Skov Rejsers større partnere og har været det siden starten. Vi har gode erfaringer med Bucher Reisen  og det er sjældent at vi oplever at vore charterkunder har noget at klage over. 

Bucher Reisen blev grundlagt i 1865 og er en af Schweiz’ førende udbydere af fritids- og forretningsrejser. Skov Rejser sælger mange rejer fra Bucher Reisen og de har ofte gode priser. De tilbyder rejser til de fleste destinationer som danskerne holder af. 

greece-1549744_640.jpgBücher reisen er ejet af Thomas Cook som deres Last Minute specialist. Alle deres gode tilbud er også på Skov Rejsers hjemmeside.  

 Bucher Reisen er desuden et officielt IATA agentur, som levere tjenesteydelser på det højeste niveau når det kommer til kvalitet i erhvervslivet.

Nationale og internationale kunder nyder den unikke blanding som du kun kan finde hos Bucher reisen.
Bucher tilhører Thomas Cook koncernen, hvilket sikrer kunderne optimal støtte og sikrer høj ydeevne til lave priser.
Således er cirka 80% af alle de flyrejser Bucher Reisen tilbyder, i samarbejde med Condor eller Thomas Cook. Dette har den fordel, at rejsende fra Tyskland kommer til de mest fascinerende og spændende rejsemål.
Med Bucher Reisen GmbH kan man i sidste øjeblik ofte spare op til halvdelen af prisen. Selskabet er ikke kun en konkurrencedygtig og stærk spiller og meget attraktiv, især for familier og unge, der har et budget at overholde. 

 Bucher

Vi har over 80 tyske rejsebureauer samlet på siden (udover Bucher Reisen), søg på dem her:

  Søg: Rejser fra Hamborg med ALLE de tyske rejsebureauer

 

Adressen for Bucher Reisebüro