download_10.jpg

Vi har over 80 tyske rejsebureauer samlet på siden (udover Alltours), søg på dem her:

  Søg: Rejser fra Hamborg med ALLE de tyske rejsebureauer

Alltours

Alltours er en af vore rigtig gode samarbejdspartnere og vi sælger  mange rejser for Alltours. De er af de helt store spillere og har godt styr på hele logistikken. Bestemt et af de tyske rejsebureauer vi kan anbefale. 

Alltours har rejser til stort set hele verden og de har altid gode tilbud men også med en god kvalitet. Vi sælger primært rejser for Alltours fra Hamborg Lufthavn. 

Den 15 januar 1974 startede Willi Verhuven et en mands rejsebureau i hans hjemby Kleve. Allerede i det første år som virksomhed sender han 500 rejsende på ferie. Hans sans for trends inden for rejser som han startede med at demonstrere den gang – sikre at han i dag er en af de største private rejsearrangører i Tyskland.Willi Verhuven

I de første 14 år opererer selskabet udelukkede på det regionale marked i Nordrhein-Westfalen. På trods af denne begrænsning når antallet af bookinger i 1979-1980 fra 20.000 og en omsætning på 22 millioner mark til i 1983/84 at være 67.000 rejsende og en omsætning på 10 millioner Euro

I 1988 begynder ruterne at afgå fra alle de større vestyske lufthavne.

I 1989 – året hvor der kan holdes 15. års jubilæum flytter de 50 ansatte til nye administrationsbygninger i Kleve og i samme år påbegyndes en ny niche med Spanske tilbud der omfatter rekreative programmer for lange ophold med rimelige priser.

I 1991 bliver der for første gang bliver der lancerede langsigtede mål. Under Golfkrigen – mens hele verdenen afskyr sydøstlige feriemål, bruger Willi Verhuven sin indre købmand til at forhandle med de hotelejere især i Grækenland, og udnytter deres øgede villighed til at forhandle, til at få priserne på ophold ydereligere ned, dette gør bl.a. at han som den første kan tilbyde lavere priser for børn. På dette tidspunkt rejser i alt 349.000 tyskere allerede rundt på ferie med selskabet og øger den årlige omsætning til over 50 millioner Euro

I 1994 fører kundeønsket om øget komfort til grundlæggesen af datterselskabet ”Allroute Espana” og han begynder at gennemfører den nye Club alltoura ide.
I sommeren 1995 begynder han at udbyde 15 clubferier hvor konceptet er at det skal være for alle! Focus udnævner samme år Willi Verhuven til ”Newcomer of the year”.
I 1996 ændre Willi billedet af Alltours, det er nu mere kvalitetsbevidst og begynder at tilbyde 4* hotelferier. Men holder stadig fast i den for Alltours typikse lave pris i forhold til ydelsen.

1997 på nuværende tidspunkt er der oprettet 3 datterselskaber – Travel Center gmbh, Viajes Allsun og allsun touristika (Allsun Hoteller) belligende i Mallorca.

Allsun hotel

I 2001 opkommer trenden med flere forskellige typer af hoteller som f.eks. Relax hotel, Active hotel, Romantica og Young + trendy.

I 2003 udvides udbudet af rejser til også at inkludere rejser til Østrig og Schweiz.

I 2005 sætter Alltours ny rekord da de sender over 1,5 millioner gæster på ferie.

I 2006 udvides markedsføringen til at inkludere Holland.

I 2012 kan man nu rejse individuelt – det vil sige at du kan ankomme med cykel, bil, tog og fly.

I 2014 flytter Alltours sit hovedkontor til Düsseldorf. Alltours gruppen er vokset så stærkt i de seneste år at den øgede efterspørgsel efter kontorlokaler og personale på længere sigt ikke kunne dækkes i Duisburg. Alltours har lejet 7 etager i Dreischeibenhaus i Düsseldorf.

Dreischeibenhaus

Vi har over 80 tyske rejsebureauer samlet på siden (udover Alltours), søg på dem her:

  Søg: Rejser fra Hamborg med ALLE de tyske rejsebureauer

 

Adressen til Alltours reisebüro