aldiana.jpg

Vi har over 80 tyske rejsebureauer samlet på siden (udover Aldiana), søg på dem her:

  Søg: Rejser fra Hamborg med ALLE de tyske rejsebureauer

Aldiana

Aldiana er en tysk rejsearrangør der også guider og har 10 Aldiana klubtilbud i Europa og Nordafrika som administrationsselskab.

I september 2014 købte CTI (Cleo Touristik International) 100% af aktierne i Alandiana.

Siden 2009 har koncernen været aktiv med klubben Cleopatra Hotel Cleopatra Makadi-bugten, Hurghada og med Cleopatra Luxury Hotel i Sharm El Sheikh.Makadi-bugten

Konceptet i Aldiana tilbyder ferie på et højt kvalitetsmiljø under sloganet: ”Ferie med venner”, fordi Aldiana ikke er opsat med formalitet eller en bestemt livsstil. Aldiana tilføjer at disse forhold også gør at man ikke bare får en god ferie eller ferie venner som du kun snakker med på denne ene ferie – man får venner for livet.

På trods af ejerskiftet er der høje standarter og den høje kvalitet som kendetegner Aldiana forblevet uændret.

Aldiana blev grundlagt i 1973 med åbningen af det første anlæg i Senegal som et rivaliserende bud på NUR Touristic (nu kendt som Thomas Cook Group). Aldiana er senegalesisk og betyder ”stedet med det lykkelige liv”

I øjeblikket er Aldiana repræsenteret med 10 klubtilbud i landene; Spanien, Tunesien, Østrig, Grækenland, Tyrkiet og Cypern.

Lige ledes er noget af det der bliver lagt vægt på hos Aldiana deres pakkeløsninger – der kan omfatte diverse familie venlige oplevelser og sågar også børnepasning så forældrene virkelig kan få lov at slappe af.

Vi har over 80 tyske rejsebureauer samlet på siden (udover Aldiana), søg på dem her:

  Søg: Rejser fra Hamborg med ALLE de tyske rejsebureauer

 

Adressen til Aldiana reisebüro