Betaling

Sådan foregår betaling 

Når du bestiller en rejse hos Skov Rejser, kan selve betalingen af rejsen foregå på to måder.

Betal via kortbetaling 

Hvis du vælger at betale via almindelig kortbetaling, bliver beløbet trukket automatisk. Dette er den nemmeste måde, da der ikke skal foretages noget yderligere. Betalingen vil gå igennem efter et par arbejdsdage fra  aftalt betalingsdato, da transaktionen foregår mellem to lande.  

Betal via bankoverførsel

Hvis du vælger at betale ved bankoverførsel, vil regningen fra rejsebureauet komme efter en til to uger efter bookingen er foretaget. Dette afhænger af afrejsetidspunkt og rejsebureau. Husk at skrive bookings- eller regningsnummeret på i "Besked til modtager"-feltet ved bankoverførslen. 

 

BEMÆRK: 
Hvis din rejse er last minute er det vigtigt at du er opmærksom på at betalingen ikke altid kan nå at gå igennem.
Hvis dette er tilfældet eller hvis du ikke er sikker, så er det vigtigt at rejsearrangøren får bevis på at du har sendt pengene afsted. Dette kan gøres ved at sende billededokumentation enten direkte til rejsearrangøren eller til os, hvorefter vi så kan sende dokumentationen videre. 
Det er vigtigt at forstå at hvis rejsearrangøren ikke har mindst bevis på at betalingen er sendt afsted fra din bank inden deadline at de så har ret til og vil aflyse regningen på din regning. Sker dette vil de med stor sandsynlighed beholde størstedelen af beløbet til afbestillingsgebyr.

Et eksempel på hvordan du tyder regningen ved bankoverførsel

I vil modtage en e-mail, hvori ordet "Rechnung" indgår i emnefeltet i din mail. Deri kan du finde din regning. Du skal bruge IBAN og SWIFT/BIC oplysningerne, som plejer at stå nederst på regningen. Selve bankoverførslen foretager du i din netbank via "udenlandsk overførsel" eller i din bank. Hvis der er problemer ved denne overførsel, kontakt da din bankforbindelse.  

Se billedet ved at klikke på nedenstående "fold-ud" knap: