Titanic Beach Spa & Aqua Park, Hurghada, Egypten

Hotellets beliggenhed 

Hotellet ligger direkte ned til Det Røde Hav på en fredelig strækning af privat sandstrand, hvor man nyde vandet og et hav af forskellige aktiviteter. Man kan nyde udsigten af det Røde Hav fra hotellet eller man kan dreje en halv omgang og beundre den egyptiske ørken, man har i baggrunden. Hurghada lufthavn ligger ca. 10 km væk fra Titantic Beach & Aqua Park. Hvis ønsket, kan hotellet være belejligt med transport til og fra lufthavnsfaciliteterne. 

Titantic Beach & Aqua Park er bygget 17 km væk fra Hurghada's centrum, hvor der er forskellige restauranter og shoppingmuligheder. Hvis man er intereseret i at besøge et egyptisk shoppingcenter, bør man besøge Senzo Mall, som ligger  2,6 km fra hotellet. 
Hvis man er interesseret i at opleve lidt andet end resortet, så tilbyder Hurghada og dens omgivelser et hav af muligheder. 
Man kan for eksempel besøge Sand City, som ligger 2,6 km. Det er en park, hvor der er lavet store imponerende kunstværker af sand. Ellers er Hurghada Grand Aquarium en stor attraktion for hele familien, da man kan møde nogle af havets og regnskovens beboer kun 5,5 km væk fra Titantic Beach & Aqua Park.
Giftun-øens nationalpark er også et besøg værd. Øen ligger 17,5 km fra Titantic Beach & Aqua Park. Hele familien kan udforske øen og dens smukke natur samt snorkelturer, hvor man kan opleve havets liv og farver. Man kan bestille heldagsturer til øen,  hvor man sejler til øen og holder pauser ved de bedste snorkelspots. 

Titantic Beach & Aqua Park' personale står klar til at hjælpe og rådgive hotellets gæster om udflugter og andet.

Hotellets faciliteter

Dette 4-stjernede hotel er fordelt ud på flere etager med mere end 600 værelser. Hotellet tilbyder deres gæster kæmpe poolområde med et af Egyptens største vandland, som byder hele familien velkommen. Ikke mindst er der 30 vandrustjebaner, bølgebassin, en flod til rafting i Aqua Park, som hele familien kan give den gas med, hvis man trænger til at mærke adrenalinen pumpe lidt.

Titantic Beach & Aqua Park tilbyder gæsterne en 24 timers reception, som er bemandet af et imødekommende personale, som står klar til at hjælpe så godt de kan. 

På Titantic Beach & Aqua Park er der en internet cafe, hvor man kan benytte sig af internettet mod gebyr.  Hotellet tilbyder også konferrencelokaler, bustransport til Hurghada, booking af limosine, 24 timers lægehjælp, daglig vaskeservice mod gebyr. 
Titantic Beach & Aqua Park har 1 hovedrestaurant, som gæsterne kan benytte sig af til alle måltiderne. Dog har hotellet a la carte restauranter, hvoraf nogle kan være fordelt ud på søsterhotellerne, som gæsterne kan besøge 2 gange på én uge. Dog skal booking forekomme.
Udover restauranterne, har Titantic Beach & Aqua Park et hav af barer, som indbyder til at nyde en afkølende drink rundt omkring på hele hotellet. 

Titanic Palace tilbyder alle gæster fine spafaciliter, hvor man kan nyde af massage, sauna, tyrkisk bad, dampbad og meget mere.Der tilbydes et hav af behandlinger til gæster, som trænger til et par timers selvforkælelse. 

Hotellet har eget fitnesslokale som fremstår af høj standard. Her dannes rammer for den perfekte træningssektion, hvor man kan få pulsen op.

Hvis man drømmer om at opleve livet i Røde Havet, så tilbyder hotellet dykkerkurser. Både til begyndere og uddannet. Hvis man ikke er interesseret i at dykke, kan man snorkle og stadig opleve det smukke liv under havets overflade. Titanic Beach & Aqua Park kan hjælpe og guide dig. Hotellet arrangerer også dykke- og snorkelturer rundt i Røde Havet. På hotellet er der også et center, hvor redskaber til windsurfing og kitesurfing kan lejes. 

Hvis man trænger til at strække dansebenene og smage på de alkoholiseret drikke, så har Titanic Beach & Aqua Park også et diskotek for hotellets gæster. 

Hotellets indretning 

Alle Titanic Beach & Aqua Park's værelser er indrettet i en rolig og afslappende stil, som hele familien vil kunne nyde at befinde sig ind samt finde afslappende. Værelserne er rummelige. Hvert værelse er indrettet med eget badeværelse med brusebad, badekar og hårtørrer samt en dobbelt- eller kingsize seng, telefon, fladskærmsfjernsyn med satellit-tv og en radio. Af yderligere faciliteter på værelserne er der en safeboks, minibar, mulighed for at lave te og kaffe samt regulerbart klimaanlæg. Endelig er der også egen altan eller terrasse som standardindretning på alle værelser.

Værelser 

Titanic Beach & Aqua Park tilbyder forskellige værelsestyper: 
- Dobbeltværelse (almindelig) 
- Dobbeltværelse (økonomi) 
- Enkeltværelse
- Familieværelse 

Sport/underholdning
For de mindste er der en miniklub med opsyn og legeplads samt arrangerede aktiviteter, hvilket sikrer, at forældrene roligt kan sætte lidt tid af til sig selv og hinanden.

Hvis man ikke gør brug af hotellet indbydende poolfaciliteter, så kan man deltage i vandgymnastik, besøge spafaciliteterne, tage børnene med på legepladsen, eller udfordre hinanden i tennis, bordtennis, pool, basketball, håndbold, volleyball og beachvolley. Endvidere arrangerer Titanic Beach & Aqua Park underholdningsprogrammer for både børn og voksne dagen lang. 

Mad og drikke

Hotellet tilbyder pakkeløsninger med all-inclusive. Morgenmad, frokost og aftensmad nydes i form af buffet indenfor forskellige intevaler. 

Betaling

Titanic Beach & Aqua Park accepterer Diners Club, MasterCard, Visakort og kontanter som betalingsmidler.

Find din rejse til Titanic Beach & Aqua Park her

Hvis valget er faldet på Titanic Beach & Aqua Park, har vi samlet tilbud fra de fleste Tyske rejsebureauer med afrejse fra Hamborg lufthavn. Du kan søge på rejser til Titanic Beach & Aqua Park ved at udfylde formularen herover. 

Se nedenstående video for at få en forsmag på hotellets strand, værelser, pools, fitness faciliteter, aktiviteter, restauranter, barer, underholdning og meget andet.