Tac Premier Hotel & Spa, Alanya, Tyrkiet

Hotellets beliggenhed

Tac Premier Hotel & Spa er placeret lige ved Kleopatra stranden, som er en af Tyrkiets mest populære strande på grund af den rene sandbund. Kleopatra stranden er kåret som den 6. bedste i Europa. Stranden er næsten uden sten og klipper. Dog skal man være opmærksom på, at det hurtigt bliver dybt, når man plasker rundt i det lækre hav. 

Tac Premier ligger lige i Alanya, så der er ikke langt til shopping, barer og restauranter. 

Alanyas lufthavn ligger 120 km væk og  35 km fra Gazipasa lufthavnen. Hotellet hjælper gerne med at arrangere transport frem og tilbage til lufthaven. 

Nogle af Alanyas største turistattraktioner kan nåes indenfor 5 km fra hotellet. 
Man kan blandt andet opleve The Red Tower, som er en kendt attraktion i Tyrkiet ligger 2 km væk eller det gamle slot i Alanya, som er placeret 1,9 km fra Green Garden Apart. 
Hvis man vil opleve imponernede natur, er Damlatas grotterne et besøg værd. Det er en drypstenshule, der blev fundet i 1948, men som formodes at være blevet formet 10.000-15.000 år f.Kr. Damlatas grotten ligger 1 km væk fra hotellet. 
Hvis hele familien trænger til at mærke adrenalinen pumpe, kan man besøge Alanya Aquapark, hvor man let kan få hele dagen til at gå. Alanya Aquapark er placeret 0,7 km væk fra Green Garden Apart. Ellers kan man besøge Alanya Lunapark, som er en forlystelsespark, der ligger 1,4 km væk fra hotellet. 

Hotellets faciliteter

Hotellet består af flere blokke, som er koblet sammen af gangbroer, som snor sig henover over poolområderne, hvor der både er pools til børn og voksne. Man kan nyde udsigten ud over Middelhavet fra hotellets tagterrasse.

Tac Premier Hotel & Spa har en stor indbydende reception, som er til rådighed for hotellets gæster 24 timer i døgnet. Hotellets personale kan yde service indenfor sprogene tyrkisk, engelsk, russisk, tysk og litauisk.

Hotellet tilbyder gæsterne gratis Wi-Fi samt hyggelige kroge med lædermøbler.
Der er elevatorer til rådighed på hele hotellet samt forskellige butikker såsom optiker, fotobutikker, tøjbutik, frisør og Burger King.

Tac Premier Hotel & Spa, som er et all-inclusive hotel, har flere restauaranter og barer. Dog har de én hovedrestaurant, hvor morgen, frokost-og aftensmad bliver serveret. 

Hotellets indretning

Tac Premier Hotel & Spa har et hav af værelser med forskellige værelsestyper. Man kan for eksempel få udsigt til havet eller det gamle slot i Alanya. Der findes værelser, hvor der er plads til 2 personer og til 3 personer samt familieværelser, hvor der er plads til hele familien.

Alt efter hvilket hotelværelse, man vælger, kan man få altan, hvor man kan sidde og nyde sommervarmen med sine medrejsende. 

Alle værelser indeholder eget badeværelse med bad og føntørrer samt aircondition. Der er LCD-tv, satellit, minibar, sikkerhedsboks og telefon. 

Mad og Drikke  

Dette er et all-inclusive, hvilket bliver fremført i buffetform.

Sport/Aktiviteter

Hotellet arrangerer aktiviteter for hele familien. Der er for eksempel vandpolo, vandgymnastik, beach volleyball og meget mere. To gange om ugen fremføre hotellets underholdningsteam deres shows, som varierer for hver gang. 

På Tac Premier Hotel & Spa's del af den populære Kleopatra's strand er liggestole og parasoller mulige at leje mod et gebyr for hotellets gæster. På stranden arrangeres forskellige former for aktiviteter såsom beach volleyball, fodbold og basketball. Hotellet arrangerer også diverse vandaktiviteter.   

Der er også aktiviteter for børn på hotellet under observation af hotellets personale i løbet af dagen i hotellets mini klub. 

Man kan få flere timer til at gå ved at besøge hotellet yderst lækre spaområde, hvor man blandt andet kan prøve et tyrkisk bad, få massage, manicure eller andet man ønsker.

Til hotellets aktive gæster, er der også et lækkert fitness rum til fri afbenyttelse.

Mere information om rejser til Alanya

Hvis du finder hotellet Tac Premier Hotel & Spa interessant, kan du inde på vores inspirationsside finde information om Alanya, og læse mere om den Tyrkiske by ved at følge linket.

Læs mere om Alanya

Find din rejse til Tac Premier Hotel & Spa her

Hvis valget er faldet på Tac Premier Hotel & Spa, har vi samlet tilbud fra de fleste Tyske rejsebureauer med afrejse fra Hamborg lufthavn. Du kan søge på rejser til Tac Premier Hotel & Spa ved at udfylde formularen herover.

Se videoen herunder og oplev hotellets faciliteter, pools, værelser, strand, restaurant, spa og meget andet.