Sunis Evren Beach Resort & Spa, Side, Tyrkiet

Hotellets beliggenhed

Dette nybyggende komfortable hotel ligger direkte ved den flade sandstrand. Der er ca. 10 km til byen Side, som byder talrigre indkøbs- og underholdningsmuligheder med bl.a. restauranter og barer. Minibusser og taxaer kører regelmæssigt mellem hotellet og Side. Antalya Lufthavn ligger ca. 60 km fra hotellet.

Hotellets indretning

Hotellet består af 4 bygninger, som har 5 etager hver. Ankomsthallen rummer reception, bar, elevatorer, hovedrestaurant, 4 a-la-carte-restauranter, diskotek, forskellige butikker og et halbad.

Udendørs

Der er 3 pools (2 af dem er kun åbne om sommeren) og 4 vandrutschebaner. Hotellet har en børnepool og en pool-/snackbar. Gæsterne kan gratis benytte liggestole, parasoller og badehåndklæder ved hotellets strand og pools.

Hotellets værelser

Dobbeltværelse: 
Dobbeltværelset er moderne og komfortabelt indrettet og rummer  bad eller douche  og WC, hårtørrer, badekåbe, klimanlæg, telefon, satellit-tv, kaffamaskine, minibar (mod betaling), pengeskab og balkon. Dobbeltværelse kan også bookes med havudsigt. 

Enkeltværelse: 
Er et dobbeltværelse, som bebos af én person. 

Økonomiværelse: 
Økonomiværelser har samme indretning som et dobbeltværelse, men kan ikke bookes med havudsigt. 

Familieværelser: 
Værelset har havudsigt og har samme indretning som et dobbeltværelse. Værelset består enten af et stort rum eller med et separat soveværelse. 

Forplejning

Hotellet tilbyder All Inclusive og det omfatter følgende: 
Morgenmad, middagsmad samt aftensmad som buffert. I løbet af dagen er der snacks og is til børnene. Der er midnatssnack og lokale alkoholiske - og alkoholsfrie drikkevarer mellem kl. 10.00 og 24.00. 

Gratis sport og underholdning:

Halbad, bordtennis, sauna og filmforevisning.

Aktiviteter mod betaling

Billard og wellness. Lokale udbydere af vandsport.

For børn

Miniklub (4-12 år) og legeplads.

Mere information om rejser til Side

Hvis du finder hotellet Sunis Evren Beach Resort & Spa interessant, kan du inde på vores inspirationsside finde informationer om Side, og læse mere om den Tyrkiske by ved at følge linket.

Læs mere om Side

Find din rejse til Sunis Evren Beach Resort & Spa her

Hvis valget er faldet på Sunis Evren Beach Resort & Spa, har vi samlet tilbud fra de fleste Tyske rejsebureauer med afrejse fra Hamborg lufthavn. 

Få inspiration ved at se videoen nedenfor. Her vises hotellets indgang, lobby, barer, værelser, deres restaurant og meget andet.