Smartline The Village Resort & Waterpark, Kreta, Grækenland

Hotellets beliggenhed 

Dette hotel ligger i udkanten af Hersonissos. Hotellet er et meget pænt hotel, da det er bygget op, som en ældre kretensisk by. Hotellet ligger ca. 1,5 km fra bycentrum samt ca. 26 km fra Heraklion’s lufthavn. Hotellets afstand til stranden er ca. 800 meter, men der går gratis hotelbus til stranden flere gange om dagen.

Hotellets faciliteter

Hotellet råder over 2 pools, hvor den ene er det mere afslappende svømning og den anden er til aktiviteter. Ved poolen findes solstole og parasoller. Ved poolområdet findes og snackbar. Udover blot at have en almindelig pool, råder hotellet også over en mindre vandpark med 4 rutchebaner. På hotellets arealer findes der også et minimarked.

Internet kan købes, hvis man medbringer egen bærbar computer.

Værelser

På hotellet finder du 3 typer af værelser: 
- Enkeltværelse 
- Dobbeltværelse til 3 personer 
- Familieværelse til 4 personer 

Fritidsaktiviteter

Fitness, sauna, bordtennis, billard, minifodbold, airhockey og diskotek.

For børn

Separat pool område med fokus på børn kaldet “Kids Paradise”. Derudover er der også et børnediskotek samt aktivitetsværter fra hoteller.

Mere information om rejser til Kreta

Hvis du finder hotellet Smartline The Village Resort & Waterpark interessant, kan du inde på vores inspirationsside finde informationer om Grækenland, og læse mere om den spændende ø Kreta ved at følge linket.

Læs mere om Kreta

Find din rejse til Smartline The Village Resort & Waterpark her

Hvis valget er faldet på Smartline The Village Resort & Waterpark, har vi samlet tilbud fra de fleste tyske rejsebureauer med afrejse fra Hamborg lufthavn. Du kan søge på rejser til hotellet, ved at udfylde formularen herover.

Se videoen fra 2012,  herunder og få et indblik i hotellets pools, restaurant, værelser, vandforlystelser, have og meget andet.