Serenity Makadi Beach, Makadi Bay, Egypten

Hotellets beliggenhed

Dette store hotel er beliggende direkte på egen strand beskyttet af koralrev i det yderst populære og rolige Makadi Bay ca 45 minutters kørsel fra Hurghada .

Hotellets faciliteter

Hotellet tilbyder en flot med reception, 5 a la carte restauranter med orientalsk, kinesisk og italiensk køkken, en seafood restaurant på stranden, 7 barer, en butiksarkade samt frisør-og skønhedssalon.

På hotellet kan man finde tennisbaner, pool, bordtennis, firnessklub, massage, jacuzzi, dampbad og sauna. Derudover kan man benytte sig af et dykkecenter.

På de udendørsarealet er 3 swimmingpools med ferskvand og 2 saltvand, hvoraf den ene er opvarmet om vinteren. Derudover er liggestole, parasoller og håndklæder ved poolen og stranden inkluderet. 

Hotellets værelser 

De komfortable værelser er udstyret med bad/toilet, hårtørrer, saftyboks, telefon, satellit-tv, minibar, kaffemaskine, aircondition og balkon eller terrasse.  

For Børn

Hotellet tilbyder et separat børnebassin, legeplads på stranden og en børneklub fra de 5-12 årige. Derudover ligger hotellet 300 m fra søsterhotellet  "Serenity Fun City" som tilbyer forlystelsespark, bølgebassin samt 26 vandrutsjebaner (mod betaling).

Måltider

Hotellet er velgenet til All Inclusive som indeholder morgenmad, frokost og aftensmad som bufferter. Om eftermiddagen bliver der severet snacks, kager og is samt lokale alkoholiske - og alkoholsfrie drikkevarer fra kl. 10.00 til 24.00. 

Mere information om rejser til Egypten

Hvis du finder hotellet Serenity Makadi Beach interessant, kan du inde på vores inspirationsside finde informationer om Egypten, og læse mere om det spændende land ved at følge linket.

Læs mere om Egypten

Rejser til Serenity Makadi Beach?

Er valget faldet på Serenity Makadi Beach, har vi samlet tilbud fra de fleste Tyske rejsebureauer med afrejse fra Hamborg lufthavn. Du kan søge på rejser til Serenity Makadi Beach ved at udfylde formularen herover. 

Se videoen herunder om hotellet hvor der blandt andet bliver vist hotellets værelser, pool, restaurant, motionscenter, lobby, tennisbane og meget andet.