Saray Regency, Side, Tyrkiet

Hotellets beliggenhed

Hotellet ligger i  rolige omgivelser nær søen Titreyengol. Omkring 250 meter fra stranden som er tilgængelig via en havegang. Centrum af Titreyengol er inden for gåafstand, Side og Manavgat er cirka 5 km. væk. Taxi og dolmus til rådighed. 

Hotellets faciliteter

Dette komfortable hotel tilbyder i alt 391 værelser, fordelt over en tre-etagers hovedbygning og et fem-etagers anneks. Derudover er der lobby med reception, et mødet område, elevatorer og internet hjørne (ekstra gebyr) / WLAN (inklusiv) og buffet restaurant, 4 a la carte restauranter, barer, en tv-stue, en forretning, en frisør, vaskeri samt lægeydelser. På de udendørs arealer finder man en swimmingpool, en separat pool med 3 vandrutsjebaner, solterrasse og en snackbar. På stranden Beach-/Snackbar. Parasoller, stole og hynder er inkluderet, håndklæder til rådighed mod et depositum.

Kreditkort:

Visa, MasterCard.

Sport og faciliteter

Tyrkisk bad, sauna, massage samt spa-og wellness-center. På stranden er der vandsport som udbydes lokalt.

For børn: Mini Club (4-12 år) med tegnefilm morgen og eftermiddag, seperat børnebassin, legeplads, mini-disco og børnebiograf. Børnepasning efter anmodning mod betaling. 

Hotellets indretning

De komfortable værelser er udstyret med bad / toilet, hårtørrer, telefon, pengeskab, satellit-TV med musikkanal (LCD), minikøleskab, aircondition (hele dagen, kan indstilles individuelt) og balkon.

Alle Inclusive Måltider

Morgenmad, frokost og middags buffeter, sen morgenmad i løbet af dagen, snacks, kaffe, te og småkager, midnatssuppe. Mulighed for at spise mddag på à la carte restauranten 1 gang pr. ophold (husk reservation).

Mere information om rejser til Side

Hvis du finder hotellet Saray Rengency interessant, kan du inde på vores inspirationsside finde informationer om Side, og læse mere om den Tyrkiske by ved at følge linket.

Læs mere om Side

Find din rejse til Saray Regency her

Hvis valget er faldet på Saray Regency, har vi samlet tilbud fra de fleste Tyske rejsebureauer med afrejse fra Hamborg lufthavn. Du kan søge på rejser til Saray Regency ved at udfylde formularen herover. 

Se videoen nedenfor og få et indblik i hotellet, dets lobby, værelser, have, pool, strand, indendørspool og meget andet.