Santa Marina Beach, Kreta, Grækenland

Hotellets beliggenhed 

Hotellet ligger ved en lang, smuk sandstrand. Kun 800 m fra hotellet ligger det lokale forretningsområde, som byder på butikker. Bussen, som kører til byen Chania, holder lige overfor hotellet.

Max 2 voksne og 2 børn 

Hotellets faciliteter 

Hotellet, som har 188 værelser, består af to bygninger. Hotellet har opholdsrum med bar og kamin. Der er restaurant og vinstue med terrasse. Hotellet har en pool med poolbar. Der er separat børnepool. Hotellets liggestole og parasoller kan gæsterne benytte gratis. Badehåndklæder udlejes. Hotellets restaurant ligger med en flot udsigt, ud til havet.

Hotellets værelser

Hvert værelse rummer badeværelse med toilet og karbad eller bruseniche samt hårtørrer. Der er telefon og satellit-tv. Pengeskab og internetadgang kan benyttes – mod betaling. Tekøkkenet har køleskab. Der er terrasse eller balkon med udsigt over haven, poolen eller havet. Hotellet har enkelt- og dobbeltværelser.

Forplejning

All Inclusive med lokale drikkevarer.

Mere information om rejser til Kreta

Hvis du finder hotellet Santa Marina Beach interessant, kan du inde på vores inspirationsside finde informationer om Grækenland, og læse mere om den spændende ø Kreta ved at følge linket.

Læs mere om Kreta

Rejs til Santa Marina Beach her

Hvis valget er faldet på Santa Marina Beach, har vi samlet tilbud fra de fleste Tyske rejsebureauer. Du kan søge på rejser til Santa Marina Beach ved at udfylde formularen herover.