Royal Wings, Antalya, Tyrkiet

Hotellets generelle information

Royal Wings hotel er et stort hotel, der ligger på en grund, der er 72.000 m2 og åbnede i april 2005. Hotellet ligger 17 km fra Antalya lufthavn og 15 km fra Antalyas bymidte. Royal Wings hotel tilbyder alle gæster en konfortabel oplevelse med en lækker middelhavssandstrand op til hotellet i en stille atmosfære.

Hotellets faciliteter 

Hotellet har en smuk have med 4672 m2 poolområde med tilhørende børnepool. Royal Wings har et specielt landskab med flotte palmetræer, der markerer en vej direkte ned til stranden. Det smart designede poolarial er blended ind sammen med haven som giver anligende til at man kan kigge op på det flotte arkitekttegnede hotel. Der er et stort udvalg af mad og drikkevarer udenfor som gæsterne kan benytte sig af.

Der er en mini klub, et spil område, en biograf, en vandpark og et tivoli, der giver de ultimative omgivelser for en børnefamilie.

Wellness -og spacenteret er meget stille og afslappende, der er designet til at du skal afkoples og stresse af i din krop og i dit sind.

Hotellets værelser

I alt 467 værelser:

- Superior Rooms: 405 
- Junior Suite: 20 
- Doublex Family: 40 
- King Suite: 2 

Alle værelserne er udstyret med en balkon, et tæppe, elektronisk nøgle, sofa eller lænestol, satelit TV med indbygget radio, mini bar, telefon, toilet med bad (badekar eller alm. bruser), hårtører, telefon i toiletet, airkondition, elektronisk sikkerhedsboks. Alle værelserne bliver rengjort dagligt og i får rene håndklæder hver dag. Nyt sengetøj hver tredjedag. Barneseng tilbydes hvis ønsket. Der må ikke ryges på nogle af værelserne.

Superior room:
36 m2 dekoreret modern med hav,-park –eller flot landudsigt. Man skal minimum være 2 på værelset og maksimum 3+1.

Junior Suite:
70 m2 med et badeværelse og en opholdsstue. Der er et WC og et badeværelse på hvert værelse og en jacuzzi i soveværelset. Man skal minimum være 2 og maksimum 4.

Handicapvenlige værelser:
Der er 4 stk. på hotellet. De passer til maksimum 2 og med en flot park og landskabsudsigt.

Familieværelserne:
48 m2 og med 2 “etager”. Der er fransk bad, brusser og WC I forældesoveværelset lokaliseret på øverste niveau. and with 2 floors. Det andet soveværelse, på nederste niveau, er udstyret med tvillingesenge og et toilet med badekar.

Med hav,-park –eller flot landudsigt. Man skal minimum være 2+2 og maksimum 4.

King Suites:
80 m2 med 2 soveværelser og en stue. Forældreværelset er udstyret med fransk bad, et soveværelse og bruser og jucuzzi. Det andet soveværelse har tvillingesenge og et badekar.

Man skal minimum være 2+2 og maksimum 4.

Honeymoon løsningen:
Hotellet sender en morgenmads plate, frisk frugt, en flaske champagne og en speciel dessert plate til værelset på den første dag, hvor paret er der. Paret kan benytte sig gratis af 2 a la carte restauranter i den første uge.

Mere information om rejser til Antalya

Hvis du finder hotellet Royal Wings interessant, kan du inde på vores inspirationsside finde informationer om Antalya, og læse mere om den Tyrkiske by ved at følge linket.

Læs mere om Antalya

Find din rejse til Royal Wings her

Hvis rejsen går til Royal Wings, har vi samlet tilbud fra de fleste Tyske rejsebureauer. Du kan søge rejser til Royal Wings her ved at udfylde formularen herover. 

Se videoen herunder og få indblik i hotellets have, pool, poolbarer, strand og meget andet.