Resta Reef Resort, Marsa Alam, Egypten

Hotellets beliggenhed 

Dette hyggelige og rolige hotel er beliggende lige ned til stranden omkring 65 km nord for Marsa Alam og 7 km fra Port Ghalib, den eksklusive lystbådehavn med restauranter, cafeer og butikker 

Hotellets faciliteter

Resortet byder på 218 værelser i 7 bygninger og indeholder en reception, internet hjørne (ekstra gebyr),  en italiensk restaurant, indkøbsmulighed og vaskeri service.

Derudover tilbydes der en flot have med 2 store swimmingpools med integreret børnebassin, pool bar og sol terrasser. Brugen af ​​liggestole, parasoller og håndklæder er på puljer og på stranden med beachbar inkluderet. 

Underholdning

På hotellet kan man benytte sig af tennisbaner, pool og sauna, boblebad og massage behandlinger. Derudover er der dykkercenter i anlægget.

Alle Inclusive Sport / underholdning

2 tennisbaner, bordtennis, dart, volleyball, bowling, fodbold, beach, fodbold, vandpolo, vandaerobic og fitnessrum

Derudover er der flere former for aftenunderholdning på hotellet.   

For børn

Der tilbydes børneklub for de 4 til 12 årige samt integreret børnebassin og legeplads.

Måltider

Hotellet er velegnet til all inclusive og har flere restauranter.

Mere information om rejser til Egypten

Hvis du finder hotellet Resta Reef Resort interessant, kan du inde på vores inspirationsside finde informationer om Egypten, og læse mere om det spændende land ved at følge linket.

Læs mere om Egypten

Find din rejse til Resta Reef Resort her

Hvis valget er faldet på Resta Reef Resort, har vi samlet tilbud fra de fleste Tyske rejsebureauer med afrejse fra Hamborg lufthavn. Du kan søge på rejser til Resta Reef Resort ved at udfylde formularen herover. 

Se videoen nedenfor om hotellets lobby, restaurant, værelser,  strand og meget andet.