Maritim Jolie Ville Resort, Sharm El Sheikh, Egypten

Hotellets beliggenhed 

Dette store hotel er beliggende ud til kysten omkring 7 km fra Naama Bay. Hotellet har en shuttle-bus, det kører flere gange om dagen til Na'ama Bay. 

Hotellets faciliteter

Det luksuriøse resort er omgivet af et utrolig stort vandland som indeholder et vandfald, laguner, søer, floder. Brug af liggestole, parasoller og håndklæder ved poolen og på stranden er inkluderet.  Selve hotellet består af 2 bygninger med entré, reception, Wi-Fi i lobbyen, flere restauranter, barer og shopping arcade.  

Værelser 

Værelserne er luksuriøse med badeværelse, bad, telefon, pengeskab, satellit-TV, mini køleskab, 24-timers roomservice, aircondition og balkon eller teresse. Flere af disse med havudsigt. 

Underholdning

Hotelelt har fire tennisbaner, bordtennis, pool, sauna, dampbad og jacuzzi. Derudover har hotellet et dykkercenter med engelsktalende og tyske instruktører.

På naama Bay laves der forskellige vandsportsaktiviteter som udbydes af lokale leverandører.

For børn

Hotellet har en børneklub for de 4 - 12 årige med børnepasning. Derudover tilbyder hotellet ferskvand børnebassin, vandrutsjebaner, legeplads og børns stole i restauranten. 

Måltider

Hotellet har flere restauranter hvor man kan nyde sin middag. 
Det er ligeledes velegnet til all inclusive, som består af morgenmad, frokost og aftensmad på forskellige buffeter. Der serveres kaffe, te, kager og bagværk. Derudover servceres der is til børnene i poolbaren

Lokale og udvalgte internationale alkoholiske og ikke-alkoholiske drikkevarer fra 11:00 til 22:30 (22:30 til 02:00 i natklubben og La Luna Bar).

Mere information om rejser til Egypten

Hvis du finder hotellet Maritim Jolie Ville Resort interessant, kan du inde på vores inspirationsside finde informationer om Egypten, og læse mere om det spændende land ved at følge linket.

Læs mere om Egypten

Find din rejse til Maritim Jolie Ville Resort her

Hvis valget er faldet på Maritim Jolie Ville Resort, har vi samlet tilbud fra de fleste Tyske rejsebureauer med afrejse fra Hamborg lufthavn. Du kan søge på rejser til Maritim Jolie Ville Resort, ved at udfylde formularen herover. 

Se videoen herunder. Her kan du få et indblik i hotellets faciliteter, strand, have, pool, lobby, restaurant og meget andet.