Marhaba Palace, Port El Kantaoui, Tunesien

Hotellets beliggenhed 

Hotellet ligger tæt på både stranden og golfbanen.

Hotellets faciliteter

Der er 333 værelser fordelt på 7 etager. I receptionen er der et pengeskab, som gæsterne kan benyttes mod betaling. Hotellet har flere restauranter: Restaurant med ikke-ryger-område, morgenmadsrestaurant, a-la-carte-restaurant samt to barer og maurisk café med TV. Desuden har hotellet internethjørne og souvenirshop. I hotellets store have er der swimmingpool med poolbar. Hotellets gæster kan gratis benytte liggestole og parasoller på solterrassen og ved stranden. Hotellet har også et diskotek og en sauna.

Værelser

Smagfuldt indrettet værelse med telefon, køleskab, satellit-tv, bad, douche, separat WC, hårtørrer og balkon. Værelse med havudsigt kan bookes.

Hotellet tilbyder 2 typer værelser: 
Enkeltværelse - uden balkon 
Dobbeltværelse - med balkon. 

Børn

De yngste gæster kan fornøje sig med den separate børnepool og legepladsen. Derudover er der også en børneklub (4-12 år).

Aktiviteter

Her kan du dyrke en række sportsgrene (mod betaling): Beach-volley, tennis, bordtennis, billard, fitnessrum, squash og minigolf.

Forplejning

Halvpension eller helpension. Til hovedmåltiderne er der buffet.

Find din rejse til Marhaba Palace her

Hvis valget er faldet på Marhaba Palace, har vi samlet tilbud fra de fleste Tyske rejsebureauer med afrejse fra Hamborg lufthavn. Du kan søge på rejser til Marhaba Palace, ved at udfylde formularen herover.

Se videoen herunder og få vist hotellets pools (både inde og ude), golfbane, værelser, lobby, have og meget andet.