Find din rejse til LTI Premier Romance Boutique her

Hvis valget er faldet på LTI Premier Romance Boutique, har vi samlet tilbud fra de fleste Tyske rejsebureauer med afrejse fra Hamborg lufthavn. Du kan søge på rejser til LTI Premier Romance Boutique her

LTI Premier Romance Boutique, Sahl Hasheesh, Egypten

Hotellet beliggenhed 

Lige over promenaden ligger hotellet på en cirka 100 meter lang sandstrand beliggende i Sahl Hasheesh. Hurghada er omkring 25 km væk. 

Hotellets faciliteter

Hotellet er elegant og har et unikt design med 79 værelser fordelt på 4 etager. Blandt faciliteterne hører en reception med internet, restaurant, 2 a la carte restauranter, der serverer italiensk og kinesisk køkken, bar, lounge, vaskeriservice og diverse butikker.

Ved udendørsarealerne er der opvarmet swimmingpool med solterrasse og poolbar. Lounge stole, parasoller og badehåndklæder er inkluderet.

Underholdning

På hotellet kan man finde en wellnessklub med sauna, jacuzzi, massage, tyrkisk bad og forskellige behandlinger samt vandsport på stranden af ​​lokale udbydere.

Om aftenen kan der opleveles underholdning med f.eks. livemusik.

Mere information om rejser til Egypten

Hvis du finder hotellet LTI Premier Romance Boutique interessant, kan du inde på vores inspirationsside finde informationer om Egypten, og læse mere om det spændende land ved at følge linket.

Læs mere om Egypten

Se video om hotellet

Hvor du fx. kan se hotellets strand, værelser, restaurant, pool og have.