Kleopatra Royal Palm, Alanya, Tyrkiet

Hotellets beliggenhed

Hotel Kleopatra Royal Palm ligger tæt på Alanya, hvor man har adgang til shopping og restauranter. Hvis man vil til stranden istedet for at benytte Kleopatra Royal Palms fine poolområder, kan man gå til stranden, hvor man kan deltage i forskellige aktiviteter til vands og til langs. Stranden ligger indenfor få 100 meter. Kleopatra stand er en lækker og populær sandstrand.

Gazipasa Alanya lufthavn ligger 45 km væk  fra hotellet samt 122 km fra Antalya Lufthavn.

Nogle af Alanyas største turistattraktioner kan nåes indenfor 6 km fra hotellet. 
Man kan blandt andet opleve The Red Tower, som er en kendt attraktion i Tyrkiet ligger 2,9 km væk eller det gamle slot i Alanya, som er placeret 5,5 km fra Kleopatra Royal Palm. 
Hvis man er interesseret i et par timers shopping, så er Alanyum Butikscenter placeret 2,8 km væk fra hotellet.  
Hvis man vil opleve imponernede natur, er Damlatas grotterne et besøg værd. Det er en drypstenshule, der blev fundet i 1948, men som formodes at være blevet formet 10.000-15.000 år f.Kr. Damlatas grotten ligger 1,7 km væk fra hotellet. 
Hvis hele familien trænger til at mærke adrenalinen pumpe, kan man besøge Alanya Aquapark, hvor man let kan få hele dagen til at gå. Alanya Aquapark er placeret 1,7 km væk fra Kleopatra Royal Palm.

Hotellets faciliteter

Hotellet er et mellemstort hotel med en fantastisk beliggenhed. Derudover har hotellet et indbydende poolområde, hvor der for eksempel er en børnepool og vandrutsjebaner. Der er udendørspools at finde på Kleopatra Royal Palm samt liggestole, parasoller og poolbar. 

Hotellet har én restaurant og flere barer. Kleopatra Royal Palm's hovedrestaurant serverer en lækker buffet til alle måltider i løbet af dagen. 

Hotellet tilbyder gæsterne vaskeservice mod betaling samt internet, mødelokale og poolbar. 

 

For gæster med interesse i sportsaktiviteter tilbyder hotellet også beachvolley. Der er et omfattende udvalg af indendørs sportsfaciliteter, herunder et fitnessstudie, bordtennis, dart, aerobic og mod betaling også billard. Hotellet har desuden et wellnessområde med faciliteter som spa-bad, dampbad, hamam og solarium. Sauna og massagebehandlinger er tilgængelige mod betaling. Der er også en miniklub, hvor børnene bliver passet med kærlig opmærksomhed.

Hotellets indretning

Hotellet består af 188 værelser fordelt i flere bygninge. Alle værelserne har eget bad med brus samt føntørrer. Endvidere er der aircondition, køleskab, telefon og LCD-tv med satellit samt safetyboks.  Alle hotellets værelser bliver tilbudt daglig rengøring samt rene håndlæder, hvis ønsket. 

Dobbeltværelse med plads til 3 personer: 
Værelserne kan varriere alt efter hvilken udsigt, man ønsker. Man kan til nogle værelser tilkøbe balkon ved nogle af lejlighederne, hvor man kan sidde og nyde sommervarmen sammen med sine medrejsende.

Familieværelse: 
Her er der plads til 3 voksne og 1 barn. I familieværelset er der 1 seperat soveværelse. 

Mad og Drikke

 

Stedet byder på forskellige kulinariske oplevelser, herunder en spisesal, en morgenmadsrestaurant, en café og en bar. Derudover er der en dedikeret ikkerygerrestaurant med klimaanlæg og barnestole, hvor gæsterne bliver godt taget hånd om. Med hensyn til forplejning har overnatningsstedet mulighed for at tage imod reservationer med halvpension og all inclusive. Gæster kan se frem til velsmagende og righoldige buffeter til morgenmad, frokost og aftensmad. Der er også snacks til rådighed, og både alkoholholdige og alkoholfrie drikkevarer er inkluderet for gæsterne.

Betaling

Hotellet tager imod Visa og Mastercard

Mere information om rejser til Alanya

Hvis du finder hotellet Kleopatra Royal Palm interessant, kan du inde på vores inspirationsside finde information om Alanya, og læse mere om den Tyrkiske by ved at følge linket.

Læs mere om Alanya

Find din rejse til Kleopatra Royal Palm her

Hvis valget er faldet på Kleopatra Royal Palm, har vi samlet tilbud fra de fleste Tyske rejsebureauer med afrejse fra Hamborg lufthavn. Du kan søge på rejser til Kleopatra Royal Palm, ved at udfylde ovenstående formular.

Se videoen fra hotellet herunder og oplev hotellets pools, værelser, strand, restaurant, spa og meget andet.