Rejs til Hilton Sharks Bay Resort her

Hvis valget er faldet på Hilton Sharks Bay Resort, har vi samlet tilbud fra de fleste Tyske rejsebureauer med afrejse fra Hamborg lufthavn. Du kan søge på rejser til Hilton Sharks Bay Resort her

Hilton Sharks Bay Resort,Sharm El Sheikh, Egypten

Hotellets beliggenhed 

Hotellet ligger direkte til Det Røde Hav, syd for Sharm El Sheikh, på den smukke kyst Shark Bay. Dette er et af de mest rolige dykkersteder i Det Røde Hav. Hotellets bus kører til Naama Bay (mod gebyr) som ligger ca 12 km væk. 

Hotellet faciliteter

Hotellet indeholder en lobby, frisør, (à la carte) restaurant, natklub og barer. De smukke grunde udendørs har et fantastisk poolområde med tre pools og en separat børnepool.

Parasoller og strandstole er inkluderet.

Værelser 

Hotellet har attraktive og moderne værelser med aircondition, bad eller brus / toilet, hårtørrer, køleskab, telefon, satellit-TV og balkon eller terrasse (med havudsigt efter anmodning).

Måltider

Hotellet er velegnet til all inclusive som inkluderer morgenmad, frokost og middag buffeter. Om eftermiddagen vil der tilbydes snacks og is. Hotelbaren er åben fra 10:00 til 02:00 og serverer alkoholiske drikke (cocktails, øl) og alle læskedrikke. 

Underholdning

Hotellet tilbyder tennis, squash, (strand) volleyball, minigolf og bordtennis (projektør mod betaling). Wellness-området omfatter tyrkisk bad, sauna, jacuzzi og fitnessrum. Derudover er der aftenunderholdning i haven.

Mere information om rejser til Egypten

Hvis du finder hotellet Hilton Sharks Bay Resort interessant, kan du inde på vores inspirationsside finde informationer om Egypten, og læse mere om det spændende land ved at følge linket.

Læs mere om Egypten

Se video om hotellet

Hvor du fx. kan se hotellets lobby, pool, strand og restaurant.