Green Garden Resort & Spa Hotel, Alanya, Tyrkiet

Green Garden Resort & Spa Hotel beliggenhed

Hotellet er placeret 4 km væk fra Alanya. Det nærmeste lokale centrum er Oba, som ligger 300 m væk. Oba tilbyder forskellige restauranter og shopping samt et marked én gang om ugen.

Hotellet ligger i gåafstand til stranden. Man rammer stranden ved at følge en gangtunnel under vejen. Via gangtunnellen vil man komme ned til Keykubat stranden, som er familievenlig i og med havet ikke bliver dybt hurtigt. Dog er der flere sten og klipper end på veststrandene.

Gazipasa Alanya lufthavn ligger 37 km væk  fra hotellet samt 127 km fra Antalya Lufthavn. Hotellet hjælper gerne med at arrangere transport frem og tilbage til lufthaven. 

Nogle af Alanyas største turistattraktioner kan nåes indenfor 5 km fra hotellet. 
Man kan blandt andet opleve The Red Tower, som er en kendt attraktion i Tyrkiet ligger 3,2 km væk eller det gamle slot i Alanya, som er placeret 4 km fra Green Garden Resort & Spa Hotel. 
Hvis man vil opleve imponernede natur, er Damlatas grotterne et besøg værd. Det er en drypstenshule, der blev fundet i 1948, men som formodes at være blevet formet 10.000-15.000 år f.Kr. Damlatas grotten ligger 4,2 km væk fra hotellet. 
Hvis hele familien trænger til at mærke adrenalinen pumpe, kan man besøge Alanya Aquapark, hvor man let kan få hele dagen til at gå. Alanya Aquapark er placeret 4,2 km væk fra Green Garden Apart.   

Hotellets faciliteter

Green Garden Resort & Spa Hotel blev bygget i 1998. Dog blev det udvidet i 2003, 2005 og 2011. 
Hotellet består af 299 lejligheder, som er fordelt ud i 5 bygninger, af 5 etager og flere små villaer. I hovedbygningen vil man blive mødt af en reception, som kan guide og hjælpe jer til at få det meste ud af jeres ophold på Green Garden Resort & Spa Hotel. Receptionen er bemandet hele døgnet af imødekommende personale. Green Garden Resort & Spa Hotel tilbyder service på engelsk, tysk, tyrkisk og russisk. 

Hotellet tilbyder Wi-Fi i reception- og restaurantområderne samt poolområdet.

Hotellet har 4 forskellige restauranter samt poolbar og minimarket. Der er elevatorer på hele hotellet. Hotellet tilbyder også gæsterne et bibliotek samt en have, hvor man kan slappe af i samt
 vaskeservice mod betaling.

Hotellet har 3 store poolområder med en børnepool. Der er 3 former for poolområde. Det ene er stille og roligt uden underholdning, musik og aktivitet. Et andet poolområde er noget større, hvor der er mere liv og aktivitet. Det tredje poolområde inkluderer vandrustjebaner til hele familien, som hotellets gæster får fri afbenyttelse til samt børnepools.
I poolområderne er der også barer, som gæsterne kan benytte sig af, så man kan undgå dehydring under solens varme stråler. Hotellet har også en indendørs pool, hvis man trænger til at komme lidt væk fra solens stråler.

Hotellets indretning
Green Garden Resort & Spa Hotel tilbyder fine lejligheder og villaer med plads til maks 6 personer samt 1-værelse og 2-værelses lejligheder.

De forskellige lejligheds typer kan vælges med udsigt til pool, haven eller havet mod betaling. Man kan også tilvælge balkon ved nogle af lejlighederne, hvor man kan sidde og nyde sommervarmen sammen med sine kære. 


Der er aircondition i alle lejlighederne samt LCD-tv med satellit, telefon, køleskab samt det mest nødvendige køkkenudstyr, sovesofa, safetyboks (mod betaling), badekar eller bruser, hårtørrer og toilet. Køkkenudstyreret varierer alt efter lejlighedstype.
Alle hotellets værelser bliver tilbudt daglig rengøring samt rene håndlæder, hvis ønsket. 

Mad og Drikke

 

Gæsterne kan se frem til en mangfoldig gastronomisk oplevelse med to restauranter og en bar. Strandbarens forfriskende drinks bidrager til en dejlig atmosfære. Når det kommer til forplejning, har stedet mulighed for at tage imod reservationer med både halvpension og all inclusive. Morgenmad, frokost og aftensmad er inkluderet i disse pakker, og der er også snacks til rådighed. Hotellet tilbyder desuden et varieret udvalg af både alkoholholdige og alkoholfri drikkevarer.

Sport/Aktiviteter

Green Garden Resort & Spa Hotel tilbyder deres gæster muligheden for at være aktiv i hotellets fitnessrum samt at nyde livet i hotellets spaområder, hvor man for eksempel kan (mod betaling) få en hamambehandling, nyde tilværelse i en sauna eller et dampbad eller få en omgang massage. 

Mod betaling, kan man også gøre brug af andre af hotellets faciliteter såsom at tage et slag tennis, billiard eller konkurrere familien i en omgang minigolf.  

Der er også en god legeplads og et helt spillerum, som børn og voksne kan boltre sig i sammen. 

Hotellet har en international børneklub, som er åbent et par timer om formiddagen og eftermiddagen. Der er engelsktalende personale til at tage hånd om og aktivere børnene. Det er primært for børn mellem 4 og 11 år.  Udover den internationale børneklub, er der også en legeplads. 

Mere information om rejser til Alanya
Hvis du finder hotellet Green Garden interessant, kan du inde på vores inspirationsside finde information om Alanya og læse mere om den Tyrkiske by ved at trykke på linket nedenfor.

Læs mere om Alanya

Find din rejse til Green Garden Resort & Spa Hotel her

Hvis valget er faldet på Green Garden Resort & Spa Hotel, har vi samlet tilbud fra de fleste Tyske rejsebureauer med afrejse fra Hamborg lufthavn.

Hvor der blandt andet bliver vist hotellets pools, værelser, strand, restaurant og spa.