Find din rejse til Grand Makadi her

Hvis valget er faldet på Grand Makadi, har vi samlet tilbud fra de fleste Tyske rejsebureauer med afrejse fra Hamborg lufthavn. Du kan søge på rejser til Grand Makadi her

 

Grand Makadi, Makadi Bay, Egypten

Hotellets beliggenhed 

The Grand Makadi er beliggende direkte til stranden i rolige omgivelser, 30 km syd for Hurghada, hvor der kører gratis shuttle bus til.  Stranden har koral- og stenbund så det anbefales at man medbringer badesko. Derudover findes der en smuk strandpromenade.  

Hotellets faciliteter

Hotellet har en større have med poolområde med gratis liggestole.  Derudover har hotellet et lille supermarked, en lobby bar, som er tilrådighed hele døgnet med gratis Wi-Fi, stor terrasse og en bar med udsigt over de smukke haver og swimmingpool.

Hotellet tilbyder i alt 302 værelser og har en unik arkitektur og harmoni. Hotelkomplekset består af en række sammenkoblede bygninger.

Værelser 

Værelserne er meget komfortable og har køleskab, satellit-tv, telefon, pengeskab, aircondition og balkon.

Måltider

Hotellet kan tilbyde en kulinarisk mangfoldighed i form af både international buffet, italiensk køkken, lette frokostretter samt orientalsk køkken.  Derudover er der levende musik og forskellige barer. 

Hotellet er velegnet til all inclusive. På afrejdedagen gælder all inclusive til kl. 12.00 

Sport & Entertainment

Hotellet tilbyder tennisbaner, beachvolley, aerobic, vandaerobic, vandpolo, sportsaktiviteter (mod gebyr), Derudover er der aftenunderholdning med levende musik.

For børn

Hotellet har en børneklub for børn mellem 4 og 12 år samt tysk børnepasning. Derudover har hotellet legeplads, klatrestativ, dagligt børneteater og børnebuffet i den største restaurant.

Mere information om rejser til Egypten

Hvis du finder hotellet Grand Makadi interessant, kan du inde på vores inspirationsside finde informationer om Egypten, og læse mere om det spændende land ved at følge linket.

  Læs mere om rejser til Egypten

Se video om hotellet

Hvor du blandt andet kan se hotellets lobby, restaurant, værelser og pool.