Find din rejse til Granada Park her

Hvis valget er faldet på Granada Park, har vi samlet tilbud fra de fleste Tyske rejsebureauer med afrejse fra Hamborg lufthavn. Du kan søge på rejser til Granada Park her

Granada Park, Playa de las Americas, Tenerife

Hotellets faciliteter

Hotellet har 187 værelser fordelt på 2-3 etager og ligger ca. 1 km fra stranden. Ankomsthallen rummer reception og elevator samt en restaurant. Ved solterrassen er der to swimmingpools, en separat børnepool, og en poolbar. Liggestole og parasoller er til gratis afbenyttelse. Den lille legeplads byder på aktiviteter for hotellets yngste gæster. Generelt meget børnevenligt. 
Internet kan også fås, men sker mod betaling i receptionen.

Aktiviteter

Billard og minigolf mod betaling. Udover det, ligger hotellet også tæt på en golfbane. 
Man kan også forkæle sig selv med massage eller en omgang skønhedsbehandling, på hotellets wellness-center.

Værelser 

Værelserne er moderne og venligt indrettede og har kombineret sove- og opholdsrum med sovesofa. Desuden er der et separat soveværelse. Køkkenet har ovn, toaster og kaffemaskine. Badeværelset har WC og bad samt hårtørrer. I værelset er der pengeskab (mod betaling), satellit-tv. Til værelset hører en møbleret balkon eller terrasse.

For børn

En separat børnepool, legeplads.

Forplejning

All inclusive. Måltid tilbydes som buffet.

Mere information om rejser til Tenerife

Hvis du finder hotellet Granada Park interessant, kan du inde på vores inspirationsside finde informationer om Tenerife, og læse mere om den spændende ø ved at følge linket.

Læs mere om Tenerife

Se video om hotellet

Hvor du fx. kan se hotellets pool, værelser, restaurant og lobby.