Goldcity, Alanya, Tyrkiet

Hotellets beliggenhed

Dette fantastiske resort ligger placeret cirka 15 kilometer øst for Alanya centrum.  Det er placeret på en smuk bjergtop, hvorfra man kan opleve den flotteste udsigt til Middelhavet og Taurusbjergene.  Resortet byder på mange forskellige oplevelser. 

Hotellets faciliteter

Resortet tilbyder udover all inclusive også et stort udvalg af forskellige restauranter. For de store og for de små er der 20 vandrutsjebaner og mange forskellige pools, hvor der rig mulighed for sjov og masser af afslapning.  Resortet har sin egne private strand til fri benyttelse for alle resortets gæster. I løbet af dagen vil der være diverse aktiviteter, som man kan deltage i sammen med en masse underholdning for alle aldre. Resortet har en stor reception, en lobby, elevatorer, masser af butikker, aircondition på alle værelserne og på fællesarealerne. I receptionen og i lobbyområdet er der gratis internet. Mod et gebyr kan internet tilkøbes på værelserne. 

Resortet tilbyder et lækkert spacenter, en vaskeservice, valutaveksling i receptionen, roomservice døgnet rundt, diskotek/natklub, spillerum, udendørs parkering, samt muligheden for bagageopbevaring. 

Fordelt på hovedbygningen og forskellige udehuse tilbyder Goldcity i alt 386 værelser, som enten har balkon eller terrasse. Der tilbydes en privat bar på hotellets egen  strand, samt på resortet. Der tilbydes også en snackbar.  På toppen af hotellet findes en panorama-restaurant.  

Værelser 
Det store ferieresort tilbyder følgende værelsestyper: 

Dobbeltværelse kategori 1: 
Deluxe Suite plads til 2-3 pers. 
En dobbeltseng, 50 m² balkon, minibar, TV, telefon, aircondition samt badeværelse med bad, toilet, hårtørrer og jacuzzi.

Dobbeltværelse luksus type A: 
Deluxe værelse plads til 2-3 pers. (3. person må maximum være 11 år) 
En dobbeltseng og en enkelt sovesofa, 24 m², balkon, minibar, TV, telefon, aircondition samt badeværelse med bad, toilet og hårtørrer. 

Dobbeltværelse økonomi for 2 personer: 
1 dobbeltseng eller 2 enkeltsenge, 24 m², balkon, minibar, TV, telefon, Aircondition, samt badeværelse med bad, toilet og hårtørrer. 

Enkeltværelse  kategori 1: 
Deluxe Suite plads til en 1 person. 
1 seng, 50 m² balkon, minibar, TV, telefon, aircondition, samt badeværelse med bad, toilet og hårtørrer. 

Enkeltværelse luksus type A: 
Deluxe værelse plads til 1 person. 
24 m², balkon, minibar, TV, telefon, aircondition, samt badeværelse med bad, toilet og hårtørrer. 

Enkeltværelse økonomi for 1 person: 
Balkon, minibar, TV, telefon, aircondition.

Familieværelse for 3-5 personer: 
102 m², 5 senge, balkon, minikøkken, miniovn, mikrobølgeovn,  brødrister, opvaskemaskine, vaskemaskine, minibar, TV, telefon, aircondition, 2 soveværelser og  2 badeværelser.

Mad og drikke

Goldcity Resort tilbyder mange forskellige spisemuligheder. Der er mange forskellige restauranter at besøge. Ud over buffet-restauranten er der a la carte-restauranter og en panorama-restaurant.  Der findes også mange forskellige barer på resortet, der tilbyder et bredt udvalg af forskellige drikkevarer.  

Sport/Aktiviteter

Der findes en masse forskellige muligheder: Fodbold, minigolf, tennis, volleyball, bordtennis, fitness, bowling og billard. Vandski og wakeboard er også en mulighed, mod betaling. 

Wellness: Spa, hamam, sauna og jacuzzi. Haman er muligt mod betaling. 

Vigtig information 

På resortområdet tages der ikke imod kontakter. 

Læs mere om Alanya

Find jeres rejse til Goldcity Resort her

Er valget faldet på dette fantastiske ferieresort, har vi samlet alle rejsetilbuddene fra de fleste tyske rejsebureauer. Alle med afrejse fra Hamborg lufthavn. 

Se nedenstående video og få et overblik over hvad Goldcity Resort kan tilbyde jer fx spa, pool, udsigten og meget andet.