Find din rejse til Ferrer Maristany her

Hvis valget er faldet på Ferrer Maristany, har vi samlet tilbud fra de fleste Tyske rejsebureauer med afrejse fra Hamborg lufthavn. Du kan søge på rejser til Ferrer Maristany her

Ferrer Maristany, Alcudia, Mallorca

Max 2 voksne og 3 børn

Hotellets generelle information

Hotellet ligger kun ca. 80 m fra den lange sandstrand. Omtrent 150 m fra hotellet ligger havnen, som byder på flere restauranter, barer, caféer og butikker.
Dette hotel har 55 værelser fordelt på 4 etager. Ankomsthallen rummer reception med elevatorer. Der er internethjørne, som kan benyttes mod betaling. WLAN i ankomsthallen kan benyttes gratis. Der er opholdsrum med klimaanlæg. Hotellet har møntvask og tørretumblere, som kan benyttes mod betaling. Hotellets restaurant har terrasse.

Til hotellets hører en swimmingpool med integreret børnepool og jacuzzi. Ved poolen er der en solterrasse og poolbar. Badehåndklæder kan lejes. Hotellets gæster kan gratis benytte liggestole og søge skygge under parasollerne. Nyd den fantastiske udsigt over havet fra hotellets tagterrasse (med liggestole). 

Gratis aktiviteter

Gæsterne kan nyde hotellets wellnessområde med sauna, jacuzzi og fitnessrum. 

Aktiviteter mod betaling

Billard og cykeludlejning. I nærheden af hotellet findes en række lokale udbydere af vandsportsaktiviteter. Der er golfbaner ved hotellet. 

Forplejning

Et værelse kan bookes uden forplejning eller med halvpension. 

Hotellets to typer værelser

1) Dobbeltværelse (ca. 21 m2): Lyst og venligt indrettet med to sovesofaer. Der er tekøkken, telefon, satellit-tv og klimaanlæg samt balkon. Mod betaling kan gæsterne lægge værdier i pengeskabet. Badeværelset har hårtørrer, WC og bad eller douche.
2) Familieværelse (ca. 48 m2): Er indrettet ligesom dobbeltværelset, men med separat soveværelse.
Maximal belægning: 2 voksne og 2 børn.
Rengøring 6 gange om ugen. Håndklæder skiftes dagligt og sengelinned bliver skiftet to gange om ugen. 

Mere information om rejser til Mallorca

Hvis du finder hotellet Ferrer Maristany interessant, kan du inde på vores inspirationsside finde informationer om Mallorca, og læse mere om den spændende ø ved at følge linket.

Læs mere om Mallorca

Se video om hotellet

Hvor du blandt andet kan se hotellets pool, have og lobby.