Calimera Serra Palace, Side, Tyrkiet

Hotellets beliggenhed

Hotellet ligger lige ved havet og ca. 20 km fra Side. Hotellet har en stor dejlig have, hvor den store pool område også ligger. 

Hotellets faciliteter

Hotellet har ca. 335 værelser. På hotellet er der masser af mulighed for at dyrke sport. Hotellet har 3 swimmingpools, hvori den ene har 5 vandrutsjebaner. Alle swimmingpools har gratis liggestole og parasoller. Det samme gælder ved stranden. Hotellet råder også over pool, tennis baner, aerobic, beachvolley, vandpolo, minigolf, bueskydning, basket og fodbold. Imod gebyr kan man komme i spa, få massage og lave andre aktiviteter ved stranden.  

værelser


Dobbeltværelse
De indbydende dobbeltværelser ligger i hovedbygningen eller i annekset og har en dobbeltseng eller to enkeltsenge, bad eller douche / toilet, hårtørrer, telefon, satellit-TV, pengeskab, minibar (mod gebyr), aircondition og balkon med udsigt over landskabet.

familieværelser
 Værelserne har de samme funktioner som dobbeltværelserne, dog ekstra senge til børn.

Familieværelse (2 værelser)
Med ellers de samme funktioner som standard værelser, disse familieværelser har to soveværelser med en dør imellem.

bungalow
Med de samme faciliteter som standard værelser disse værelser er placeret i træ bungalows, direkte på den rolige poolen og omfatter haven eller poolen.

Mad og drikke

All Inclusive
Til morgenmad, frokost og middag, gæsterne opererer normalt ved buffeten. Derudover midlertidigt snacks, kager og et udvalg af lokale alkoholiske og ikke-alkoholiske drikkevarer tilbydes.

Sport/underholdning


Hotellet tilbyder mod betaling: to tennisbaner (tennis udstyr), bordtennis, billard, fodbold, fitness, minigolf, beachvolley, aerobic, vandsport, brug af spa og wellness-område med massage, tyrkisk bad og skønhedsbehandlinger og en indendørs pool (sæsonafhængige åbningstider). Et underholdningsprogram for gæster.

børn:
For de yngre gæster, hotellet midlertidigt har en miniklub for børn i alderen 4 til 12 år og Teens Program i skoleferierne for unge i alderen 13 til 17 år og to separate børnebassiner, en pool med tre vandrutsjebaner (time for time), vand legeplads og Uncovered babybassin, gratis spil Schmidt-udlejning og en legeplads.

Betaling

Er accepteret VISA, Euro- og Mastercard.

Søg på rejser til Club Calimera Serra Palace

Hvis valget er faldet på Calimera Serra Palace, har vi samlet tilbud fra de fleste Tyske rejsebureauer. Du kan søge på rejser til Calimera Serra Palace herover.