Find din rejse til Cala Azul Park her

Hvis valget er faldet på Cala Azul Park, har vi samlet tilbud fra de fleste Tyske rejsebureauer med afrejse fra Hamborg lufthavn. Du kan søge på rejser til Cala Azul Park her

Cala Azul Park, Cala D'or, Mallorca

Hotellets generelle information

Dette strand- og apartmenthotel ligger direkte ved havet i Cala d’Or. Hotellet ligger ved hovedgaden Calo des Corral. Hotellets gæster har kun 100 m til offentlige transportmuligheder. 300 m fra hotellet er der talrige indkøbsmuligheder og restauranter og barer. Om sommeren er der minitog (mod betaling), som kører de 800 m til byens centrum. Der er ca. 1 km til diverse diskoteker.
Hotellet er omgivet af en 20.000 m2 stor have. I 2003-04 blev hotellet totalrenoveret og klimatiseret. Hotellet består af 3 bygninger på hver 3 etager. I alt rummer hotellet 245 værelser.
Receptionen i ankomsthallen er åben 24 timer. Der er elevator, supermarked, souvenirshop, massage- og frisørsalon. Desuden har hotellet både møntvaskeri, tv-rum, konferencelokale, cykelkælder og cykeludlejning. Der er to swimmingpools og poolbar. Det er gratis at benytte liggestole og parasoller.
Fra hotellets have er der fri adgang til søsterhotellet Hotel Esmeralda Park. Cala Azul Parks gæster kan gratis benytte de faciliteter, som Hotel Esmeralda Park tilbyder.
Hotellets gastronomiske tilbud rummer en café, en bar, et Pizzeria og en la carte restaurant med ikke-ryger-område. Til de yngste gæster i restauranten er der børnestole. 

For børn

Legeplads, separat børnepool, miniklub (4 – 12 år) som viser animations-/tegnefilm. 

Hotellets tre typer værelser

1) Dobbeltværelse
2) Apartment med separat soveværelse
3) Enkeltværelse (begrænset antal)

Hvert værelse har:  tekøkken og spidsområde, klimaanlæg, pengeskab (mod betaling), satellit-tv, telefon, bad/douche, WC, hårtørre, balkon/terrasse.  

Aktiviteter

Volleyball og aerobic samt motionsrum. 

Mere information om rejser til Mallorca

Hvis du finder hotellet Cala Azul Park interessant, kan du inde på vores inspirationsside finde informationer om Mallorca, og læse mere om den spændende ø ved at følge linket.

Læs mere om Mallorca

Se video om hotellet

Hvor du blandt andet kan se hotellets strand, pool og have.