Kleopatra Balik Hotel, Alanya, Tyrkiet

Hotellets beliggenhed

Kleopatra Balik Hotel ligger tæt på Alanya, hvor man har adgang til shopping og restauranter.

Hvis man vil til stranden istedet for at benytte Balik Hotel's fine poolområder, kan man gå til stranden, hvor man kan deltage i forskellige aktiviteter til vands og til langs. Kleopatra Balik Hotel ligger lige ved Kleopatra stranden, som er én af Tyrkiets mest populære strande på grund af den rene sandbund. Kleopatra stranden er kåret som den 6. bedste i Europa. Stranden er næsten uden sten og klipper. Dog skal man være opmærksom på, at det hurtigt bliver dybt, når man plasker rundt i det lækre hav. 

Gazipasa Alanya lufthavn ligger 45 km væk  fra hotellet samt 122 km fra Antalya Lufthavn.

Nogle af Alanyas største turistattraktioner kan nåes indenfor 8 km fra hotellet. 
Man kan blandt andet opleve The Red Tower, som er en kendt attraktion i Tyrkiet ligger 7,3 km væk eller det gamle slot i Alanya, som er placeret 5,5 km fra Kleopatra Balik Hotel. 
Hvis man er interesseret i et par timers shopping, så er Alanyum Butikscenter placeret 6 km væk fra hotellet. 

Hvis man vil opleve imponernede natur, er Damlatas grotterne et besøg værd. Det er en drypstenshule, der blev fundet i 1948, men som formodes at være blevet formet 10.000-15.000 år f.Kr. Damlatas grotten ligger 2 km væk fra hotellet. 
Hvis hele familien trænger til at mærke adrenalinen pumpe, kan man besøge Alanya Aquapark, hvor man let kan få hele dagen til at gå. Alanya Aquapark er placeret 1,8 km væk fra Kleopatra Balik Hotel. Ellers er Alanya Lunapark, som er en forlystelsespark, placeret indenfor 400 m.

Hotellets faciliteter
Kleopatra Balik Hotel blev bygget i 1998, hvorefter det blev renoveret i 2008. Hotellet består af 94 værelser, som alle er i samme bygning. Etagerne er forbundet med en elevator. Hotellet har en stor reception, hvor der er personale, som står klar til at hjælpe 24 timer i døgnet. Der er gratis Wi-Fi på hotellet. Dog er det kun at finde i hotellets fællesområder.

Hotellet har et udendørspoolområde, hvor der er en børnepool og en voksenpool samt solterrasse med liggestole, parasoller og poolbar, som serverer forfriskelser i løbet af dagen.

Kleopatra Balik Hotel tilbyder forskellige måltider alt efter hvad man booker inden afrejse. Hovedmåltiderne nydes i hotellets restauarant. Ellers er der snackbarer på hotellet, som man også kan benytte sig af. 

Hotellet tilbyder gæsterne vaskeservice mod betaling samt hæveautomat, lægehjælp og roomservice.

Hotellets indretning

Hotellet tilbyder dobbeltværelser med plads til 3 personer. Værelserne kan varriere alt efter hvilken udsigt, man får. Terrasse og balkon er ved lejlighederne, så man kan sidde og nyde sommervarmen sammen med sine medrejsende.

Alle værelserne har eget bad med badekar og brusbad samt føntørrer. Endvidere er der aircondition, dobbeltseng, telefon og tv at finde på værelserne. 
Alle hotellets værelser bliver tilbudt daglig rengøring samt rene håndlæder, hvis ønsket. 

Mad og Drikke

Balik Hotel tilbyder både morgenmad, halvpension og all-inclusive. 

Sport/Aktiviteter

Kleopatra Balik Hotel har forskellige aktiviteter i løbet af dagen, som man kan deltage i. Det kunne for eksempel være at stå på vandski, bordtennis, surfing eller jetski. 

Betaling

Alle større betalingskort er godtaget på Kleopatra Balik hotel samt Mastercard og Visa. 

Mere information om rejser til Alanya

Hvis du finder hotellet Kleopatra Balik interessant, kan du inde på vores inspirationsside finde information om Alanya, og læse mere om den Tyrkiske by ved at følge linket.

Læs mere om Alanya

Find din rejse til Kleopatra Balik Hotel her

Hvis valget er faldet på Kleopatra Balik Hotel, har vi samlet tilbud fra de fleste Tyske rejsebureauer med afrejse fra Hamborg lufthavn. Du kan søge på rejser til Kleopatra Balik Hotel ved at udfylde formularen herover.