Vikingen Infinity Resort & Spa, Tyrkiet

Beliggenhed:

Vikingen Infinity Resort & Spa, som er et 4-stjernet resort, der er placeret i byen Konakli samt direkte på strandpromenaden, hvilket giver hotellets gæster fri adgang til hotellets private strand, som er 650 meter lang.

Vikingen Infinity Resort & Spa ligger omkring 10 km fra centrum af Alanya og ca. 35 km fra byen Manavgat. Afstanden til Antalya lufthavn ligger omkring 90 km væk.

Gazipasa Alanya lufthavn ligger ca 62 km væk fra hotellet samt ca. 90 km fra Antalya Lufthavn. Hotellet hjælper gerne med at arrangere transport frem og tilbage til lufthavnen. 

Nogle af Alanyas største turistattraktioner kan nåes indenfor 20 km fra Vikingen Infinity Resort & Spa. 
Man kan blandt andet opleve det gamle slot i Alanya, som er en kendt attraktion i Tyrkiet, der er placeret 19,6 km fra Vikingen Infinity Resort & Spa. 
Hvis hele familien trænger til at mærke adrenalinen pumpe, kan man besøge Alanya Luna Park, som er en forlystelsespark for hele familien, der ligger 17 km. fra resortet. Ellers kan familien besøge Alanya Aquapark, som er et vandland, der byder hele familien velkommen til en aktiv dag. 
Hvis man vil opleve den populære strand Kleopatra, er den indenfor en radius på 18 km. Hele familien kan lave en dag ud af at besøge Kleopatra stranden samt besøge Damlatas grotterne, hvilket  giver besøgende et indblik i naturens kunst. 
Damlatas grotten er en drypstenshule, der blev fundet i 1948, men som formodes at være blevet formet 10.000-15.000 år f.Kr. Damlatas grotten ligger 20 km væk fra hotellet. 

Hotellets faciliteter:

Vikingen Infinity Resort & Spa er del af Vikinge-kæden, som er kendt for at fokusere på luksus og komfortabilitet. Resortet tilbyder 830 værelser samt en døgnåben reception, der står klar til at hjælpe bedst muligt på sprogene engelsk, tysk, russisk og tyrkisk. 

Resortets gæster har adgang til forskellige barer, restauranter, tv-stue, diskotekter, mødelokale, frisør, WiFi mod gebyr, minimarket, træningslokale og terrasser, hvor man kan sidde at nyde sommersolen og en forfriskelse. 

Vikingen Infinity Resort & Spa har egen strand med lækkert sand og krystalklart hav. På stranden har alle resortets gæster fri afbenyttelse af stranden, liggestole og parasoller. Hele familien kan deltage i et hav af forskellige aktiviteter på stranden, både på land og til vands. 

Vikingen Infinity Resort & Spa har et poolområde bestående af 3 børnepools, 7 vandrustjebaner i resortets vandland, 1 jacuzzipool og 1 stor pool. Resortet råder også over en indendørspool. Alle har fri afbenyttelse af solsenge, madrasser til stranden, parasoller og håndklæder.

Vikingen Infinity Resort & Spa tilbyder deres gæster fine spisefaciliteter. Resortet har en hovedrestaurant, som serverer morgenmad, frokost og aftensmad i form af buffet. Ikke mindst isbuffet. Derudover har resortet også 3 á la carte restauranter, som serverer nationale og internationale retter. På resortet er der forskellige barer, som serverer snacks i løbet i dagen. Man kan både få drikkelse med og uden alkohol. Vikingen Infinity Resort & Spa har egen vinbar, som man kan gøre brug af. 

Resortet er handicapvenligt. Vikingen Infinity Resort & Spa har elevatorer fordelt på hele hotellet samt handicapvenlige badeværelse på nogle af gæsternes værelser. 

Værelser:

Vikingen Infinity Resort & Spa består af 830 værelser, hvoraf 668 er standardværelse, 130 er familieværelse, 12 værelser er handicapvenlige og 20 er suiter. 

Værelserne på Resortet er udstyret med et badeværelse, som har enten badekar eller bruser samt hårtørrer. På værelserne er der aircondition, telefon, satellit-tv, minibar samt safetyboks mod gebyr. 

Størrelsen og faciliteterne kan varriere alt efter valg af værelsestype. 

Forplejning:

Vikingen Infinity Resort & Spa tilbyder gæster Ultra all-Inclusive med morgenmad, frokost og aftensmad buffet, sen morgenmad, snacks i dagtimerne, is, midnat snacks, lokale alkoholholdige drikke og læskedrikke. 

I a-la-carte restauranterne, kan familien også spise. Dog er en reservation krævet. 

Sport / underholdning:

Vikingen Infinity Resort & Spa tilbyder alle gæster, ligemeget alder, et hav af aktiviteter. Man kan for eksempel benytte sig af tennis, bordtennis, volleyball faciliteterne. Derudover er der et fitnesscenter og spillelokale med forskellige spil såsom billiardbord og diverse spillemaskiner. 

Man kan tilbringe nogle timer i hotellets wellnessområde, hvor man kan blive forkælet med for eksempel et tyrkisk bad, sauna, dampbad, manicure, pedicure eller få massage (mod gebyr).

Vikingen Infinity Resort & Spa tilbyder hotellets yngre gæster underholdning i løbet af dagen. Børn i alderen 4-12 år kan deltage i resortets miniklub, hvor der vil være børneleg- og aktivering sammen med noget af resortets personale. Derudover (mod gebyr) kan man leje en barnepige til de helt små i alderen 0-3 år. 

Vikingen Infinity Resort & Spa har forskellige barer fordelt ude på hele restortet, som også indbyder til forfriskelser i aftentimer. Derudover er der også et diskotek, hvis man trænger til at strække dansebenene.  

Betaling:

Alle større kort accepteres. Såsom MasterCard og VISA. 

Find din rejse til Vikingen Infinity Resort & Spa

Hvis valget er faldet på Vikingen Infinity Resort & Spa, har vi samlet tilbud fra de fleste Tyske rejsebureauer med afrejse fra Hamborg lufthavn.

Se nedenstående video, for at få en forsmag på hotellets omgivelser, værelser, pools, restauranter, aktiviteter, underholdning, strand , spa og wellness faciliteter og meget andet.