Find din rejse til Hotel Club Palia Dolce Farniente her

Hvis valget er faldet på Hotel Club Palia Dolce Farniente på Mallorca, har vi samlet tilbud fra de fleste Tyske rejsebureauer med afrejse fra Hamborg lufthavn. Du kan søge på rejser til Hotel Club Palia Dolce Farniente her

Hotel Club Palia Dolce Farniente, Mallorca, Spanien

Lokation

Hotel Club Palia Dolce Farniente på Mallorca ligger i byen Cala d'or. Hotellet ligger få meter fra lækre sandstrande, hvilket gør hotellet essentialt for strandelskerne. På strandene er der et hav af aktivititer, som foregår på land og til vands. Det er næsten kun fantasien, som sætter grænserne. Hvis man en dag trænger til at opleve en anden strand, så er Cala Millor et bud, da stranden og dens omgivelser er fantastiske, og så er den 39 km derfra. Ellers kan man spørge receptionen hvilke anbefalingsværdige strande, der ellers er i området.

Hotellet er placeret centralt i Club Palia Dolce Farniente, hvor man er tæt på byens butikker, barer og autentiske restauranter. 

Hvis man trænger til at opleve noget andet end hotellet og dens beliggenhed, så er Cala Varques et must. Det er en naturfredet strand med krystalblåt vand, hvor man kan slappe af og glemme hverdagens stress og jag. Cala Varques ligger 24 km væk fra Hotel Club Palia Dolce Farniente. 

Hvis man trænger til at bevæge sig lidt mere, så er den velkendte golfbane Vall d'Or placeret ca. 11 km fra hotellet.

Mallorca er kendt for deres mange drypstenshuler. Der er over 300 i forskellige størrelser. De 3 største er åben for besøgende. Coves del Drach, Cuevas del Hams og Cuevas de Arta er de største og mest besøgte på Mallorca. Coves del Drach ligger 28 km fra Hotel Club Palia Dolce Farniente. Coves del Drach er kendt som dragegrotterne og som indehaver af europas største underjordiske sø. 

Hvis familien trænger til at opleve noget anderledes, så er der en Safari Zoo 36 km fra Hotel Club Palia Dolce Farniente, hvor man kan få lov at stå ansigt til ansigt med zooens dyr.   

Den nærmest lufthavn til Hotel Club Palia Dolce Farniente er Palma de Mallorca (PMI), som er 55 km væk. Hotellet kan være belejligt med at planlægge transport til og fra lufthavnen. 

Faciliteter

Dette 3-stjernede hotel blev består af 300 værelser fordelt udover en masse mindre bygninger, som er placeret i en stor haven. Havens centrum er hotellets lækre poolfaciliteter. 

Club Palia Dolce Farniente har en døgnåben reception, som står klar til at hjælpe og rådgive hotellets gæster på bedst vis. Receptionen kan hjælpe med bookning af biler, cykler, udflugter samt meget andet.
I fællesarealerne er der Wi-Fi, som man kan få adgang til mod betaling. 

Hotellet er kørestolevenligt. Der findes elevatorer på hele hotellet. 

Club Palia Dolce Farniente har 2 lækre pools, som hele familien kan boltre sig i. Dog er den ene pool en børnepool. Hotellet tilbyder gæsterne lækre omgivelse med grønne parker, terrasser, lounge, tennisbaner, volleyball og restauranter. 

Hotel Club Palia Dolce Farniente er et all-inclusive hotel, hvilket kan nydes i hotellets hovedrestaurant.
Alle måltider bliver serveret ala buffetform.    

  • Morgenmadsbuffet: 8.00 – 10.00
  • Frokostbuffet: 13.00 – 15.00
  • Aftenbuffet: 19.30 – 21.30 

Udover hovedmåltiderne, giver Hotel Club Palia Dolce Farniente gæsterne mulighed for snacks imellem: 

  • Morgen: 10.30 - 11.30
  • Eftermiddag: 11.30 - 17.3o
  • Aften: 21.00 - 22.30 

Hvis hotellets gæster trænger til en kold forfriskelse i form af is eller kold eller varm drikkelse, så er det muligt indenfor intervallet 10.30 - 23.00. 

Værelser

Club Palia Dolce Farniente tilbyder to slags dobbeltværelser; almindelig superior og økonomi superior. Begge typer kan rumme 4 mennesker, dog maks 3 voksne og 1 barn. 

Alle værelser har en altan eller terrasse samt et badeværelse med brusebad og fine toiletsager. Der er aircondition, telefon og fladskærms-tv. 

Sport/underholdning

Hotellet tilbyder forskellige aktiviteter såsom tennis, bordtennis og volleyball. 

Udover disse aktiviteter, så har Hotel Club Palia Dolce Farniente en underholdningsklub, som arrangerer aktiviteter for børn. Sammen med hotellets yngre gæster leger hotellets personale med glæde med børnene på legepladsen, til børnedisko, svømmetur i børnepoolen eller hvad de ellers kan finde på. 

Underholdningsklubben på Hotel Club Palia Dolce Farniente arrangerer også aftenunderholdning for hele familie, hvor der for eksempel kan være mavedans, internationale shows såsom Abba. 

Mad og drikke

All-Inclusive

Betaling

MasterCard og Visakort accepteres.

 

Se video om Hotel Club Palia Dolce Farniente, Mallorca, Spanien

Se nedenstående video, for at få en forsmag på hotellets strand, værelser, pools, wellness og fitness faciliteter, aktiviteter, restauranter, barer, underholdning og meget andet.