Rejseændringer, Ramadan og Force Majeure

Find dit svar i artiklen

Hvad med Force Majeure?
Hvis Force Majeure forekommer (fx en naturkatastrofe eller arbejdsnedlæggelse hos de statsansatte flyveledere), og I ikke kan komme hjem som planlagt, forventes det normalt, at du selv betaler 50% af de nye flybilletters pris samt omkostninger til eventuel indkvartering og lignende.

Det anbefales, at du kontakter dit forsikringsselskab ved hjemkomst vedrørende erstatning af eventuelle udgifter forbundet med hjemrejsen.

Skov Rejser fraskriver sig ethvert ansvar i forbindelse med udgifter, der kan forekomme grundet Force Majeure.

 

Ramadan
Ramadan er en måned lang fasteperiode, hvor de troende muslimer faster fra solopgang til solnedgang. Fem gange om dagen vil man i store højttalere kunne høre bønnen fra de lokale moskéer (kirker).

Ramadan-perioden giver ikke de store ændringer for jer som gæster. Alkohol serveres som sædvanligt på hotellerne, og butikkerne er åbne. De kan dog have begrænsede åbningstider om dagen – i stedet har de ofte aften-åbent til midnat. Under ramadanen får I mulighed for at smage lokale retter. På hotellerne serveres traditionel mad, og der afholdes specielle aktiviteter. Ramadanen sluttes af med en stor fest kaldet Eid. Ofte bliver der delt slik ud til alle børn i dagene op til festen. Glæd jer over at være en del af denne store festlighed, som er ligeså stor for dem, som julen er for os. 

 I slutningen af fasteperioden kan lokalbefolkningen virke trætte og måske lidt afdæmpede. Tag det ikke personligt - det er en naturlig reaktion på mange dages faste i ofte meget høje temperaturer. 

Kunne du bruge svaret til noget?

Tilkendegiv venligst din rating af artiklen:
1 2 3 4 5
Tak for dine svar! Vi sætter pris på din feedback.
Rejseændringer, Ramadan og Force Majeure Rated 5 / 5 based on 1 reviews. | Læs artikel