Rejseændringer, Ramadan og Force Majeure

Find dit svar i artiklen

flyændringer skov rejser.jpg

Hvad med Force Majeure?
Force Majeure er enhver uforudsigelig og uundgåelig hændelse som ingen kan stå til ansvar for.
Hvis Force Majeure forekommer (fx en naturkatastrofe eller arbejdsnedlæggelse hos de statsansatte flyveledere, eller borgerkrig), og I ikke kan komme hjem som planlagt, forventes det normalt, at du selv betaler 50% af de nye flybilletters pris samt omkostninger til eventuel indkvartering og lignende.

Det anbefales, at du kontakter dit forsikringsselskab ved hjemkomst vedrørende erstatning af eventuelle udgifter forbundet med hjemrejsen.

Skov Rejser fraskriver sig ethvert ansvar i forbindelse med udgifter, der kan forekomme grundet Force Majeure.

 

Hvad er Ramadan?
Ramadan er en måned lang fasteperiode, hvor de troende muslimer faster fra solopgang til solnedgang. Fem gange om dagen vil man i store højttalere kunne høre bønnen fra de lokale moskéer (kirker).

Ramadan-perioden giver ikke de store ændringer for jer som gæster. Alkohol serveres som sædvanligt på hotellerne, og butikkerne er åbne. De kan dog have begrænsede åbningstider om dagen – i stedet har de ofte aften-åbent til midnat.  Vær opmærksom på at det nogen steder anses for værende uhøfligt at spise på gaden under højtiden. Under Ramadanen får I mulighed for at smage lokale retter. På hotellerne serveres traditionel mad, og der afholdes specielle aktiviteter. Ramadanen sluttes af med en stor fest kaldet Eid. Ofte bliver der delt slik ud til alle børn i dagene op til festen. Glæd jer over at være en del af denne store festlighed, som er ligeså stor for dem, som julen er for os. 

 I slutningen af fasteperioden kan lokalbefolkningen virke trætte og måske lidt afdæmpede. Tag det ikke personligt - det er en naturlig reaktion på mange dages faste i ofte meget høje temperaturer. 

 

Fandt du ikke et svar?

Kontakt os  Telefonrr.png eller søg videre nedenstående ↓ 

Kunne du bruge svaret til noget?

Tilkendegiv venligst din rating af artiklen:
1 2 3 4 5
Tak for dine svar! Vi sætter pris på din feedback.
Rejseændringer, Ramadan og Force Majeure Rated 5 / 5 based on 1 reviews. | Læs artikel