Mad & Ultra All-Inclusive

Find dit svar i artiklen

ultra all inclusive skov rejser.jpg

Hvad betyder Ultra All Inclusive?
Ultra All Inclusive betyder lidt mere af det gode - lidt mere mad og lidt flere muligheder - alt sammen gratis. Det er dog forskelligt fra hotel til hotel, og vi kan ikke sige noget entydigt om, hvad der gives ekstra i forhold til alm. all inclusive. Men er man ude efter maksimal service, kan det anbefales at bestille rejsen med ultra all inclusive - så er du i hvert fald sikker på, at alt er inkluderet.

Det er dog ikke alle rejser, du kan bestille med Ultra All Inclusive. Tyrkiet er en af de destinationer, hvor det ofte er muligt at finde en rejse med Ultra All Inclusive.

Ultra All Inclusive Skov Rejser-2.webp

Er mad ombord inkluderet?
Det er meget forskelligt fra flyselskab til flyselskab, om der er mad inkluderet på flyveturen. 

Når man rejser med lavpris-flyselskaber, fx Ryanair, Transavia eller Easyjet, skal man ikke forvente, at der mad med i prisen. Generelt skal man ikke forvente, at der bliver serveret mad på kortere flyvninger inden for Europa.  Man må gerne selv medbringe mad hjemmefra eller fra lufthavnen. 

På næsten alle ruter er det dog muligt at købe mad ombord på flyet. Der er som regel et menukort ombord, der både indeholder kolde og varme retter.  Drikkevarer kan naturligvis også købes, hvis det ikke er inkluderet. Mad og drikkelse vil typisk variere alt afhængigt af rejselængden - desto kortere tid man befinder sig i luften, desto mindre er sandsynligheden for, at turen indeholder et måltid. 

På oversøiske rejser er der som regel mad inkluderet, hvilket også skyldes at rejsetiden er længere. 

Det er meget svært at skrive entydigt, hvorvidt mad er inkluderet.  Det er meget forskelligt fra selskab til selskab. Hvis I vil sikre jer mad ombord på flyet, skal I bestille dette på flyselskabets hjemmeside. 

 

Fandt du ikke et svar?

Kontakt os  Telefonrr.png eller søg videre nedenstående ↓ 

Kunne du bruge svaret til noget?

Tilkendegiv venligst din rating af artiklen:
1 2 3 4 5
Tak for dine svar! Vi sætter pris på din feedback.
Mad & Ultra All-Inclusive Rated 4 / 5 based on 6 reviews. | Læs artikel