Grupperejser

Find dit svar i artiklen

grupperejser skov rejser.jpg

Grupper af rejsende
Grupperejser er, hvis I:

Er 5 eller flere voksne
Er 4 eller flere børn
Ønsker at bo i 2 eller flere boligenheder

På vores hjemmeside  kan I booke på to måder. Skal I bruge flere værelser, er det sikreste at lade os gøre det manuelt. Herved sikrer I jer, at fly eller hotel ikke er optaget ved 2. booking. Mange vælger dog at gøre det selv via nettet, og det kan være billigere. Det er nemlig kun meget få bureauer, der kan lave gruppebookinger på mere end 6 personer. Derved falder mange bureauer væk fra listen over gode tilbud. Det er klart at jo flere bureauer, desto større konkurrence og dermed billigere rejser.  Vælger I selv at booke på nettet, så tag eventuelt to pc´er, og find to tilbud med  samme bureau og samme fly.

Skriv i kommentarfeltet, at I rejser sammen, så får vi jer sat sammen som en gruppe. Risikoen ved at noget går galt er jeres, og I skal huske, at bookinger er bindende.  

Hvis du har fundet to eller flere tilbud, som du vil  booke som én gruppe, kan du sende dét, du har fundet på hjemmesiden, til os på [email protected]. Vi vil dermed undersøge, om vi kan få det booket for dig.  Husk at sende det fulde navn på alle rejsedeltagerne, deltagernes fødselsdagsdato, samt hvem der skal bo sammen. 

grupperejser skov rejser charterferier flyv fra hamborg.webp

Klik herunder på vores formular, hvis I ønsker et tilbud på en grupperejse. Det kan tage 1-2 dage at få tilbud og i højsæsonen en smule længere. Når I har modtaget tilbuddet, skal  I være hurtige, da alle tilbud er åbne og kan bookes af andre.  Nedenfor finder I også de formularer, som skal bruges, når I vil reservere eller booke tilbuddet. God fornøjelse og kontakt os ved spørgsmål - vi hjælper gerne via mail eller telefon.
 
Få et grupperejsetilbud
 
Lav en grupperejsereservation

Lav en grupperejsebooking


 

Fandt du ikke et svar?

Kontakt os  Telefonrr.png eller søg videre nedenstående ↓ 

Kunne du bruge svaret til noget?

Tilkendegiv venligst din rating af artiklen:
1 2 3 4 5
Tak for dine svar! Vi sætter pris på din feedback.
Grupperejser Rated 3 / 5 based on 2 reviews. | Læs artikel