Anbefalede rejsebureauer

Find dit svar i artiklen

anbefalede rejsebureauer skov rejser.jpg

Anbefalede rejsebureauer
Vi har skrevet kort om de mest benyttede tyske rejsebureauer, se her: Tyske Rejsebureauer
Generelt set er de tyske rejsebureauer alle gode til at arrangere rejser. De har gode tilbud og får ret hurtigt sendt rejsedokumenter ud. Disse sendes oftest via email. 

de bedste rejsebureauer skov rejser.webp

Hvis I leder efter et bureau med børnerabatter, er Schauinsland, Alltours, ITS, Jahn Reisen, FTI, Neckermann, 1-2 Fly, Öger Tours og ETI gode bud. 

Til grupper er Neckermann, AllTours, ITS, Jahn Reisen, 1-2 Fly, TUI og Öger Tours de mest benyttede.

Alle rejsebureauer  arrangerer rejser, men nogle er ikke særlig gode når det kommer til reklamationer. F.eks. er LMX meget langsomme til at svare og de har tidligere vist sig besværlige i enkelte sager.  Til gengæld tilbyder de billige rejser. 

Skulle I have noget, som I ikke er helt tilfredse med under rejsen, så er det MEGET vigtigt at kontakte guiden. Guiden er betalt af bureauet og det er guidens opgave at sørge for, at I bliver hørt. Hvis I er utilfredse med guidens løsningsforslag og I derfor vil klage når I kommer hjem, er det vigtigt at få guidens navn og dennes underskrift på en reklamation. Tag billeder, hvis det er muligt. Det er vigtigt med billeddokumentation for at blive hørt. Reklamationer skal sendes senest 4 uger efter at I er kommet hjem og helst på tysk men de fleste accepterer også engelsk. I kan sende reklamationen direkte til rejsebureauet. Vi koordinerer gerne med bureauet hvis I ønsker det.

Læs også vores FAQ under klage.

 

Fandt du ikke et svar?

Kontakt os  Telefonrr.png eller søg videre nedenstående ↓ 

 

Kunne du bruge svaret til noget?

Tilkendegiv venligst din rating af artiklen:
1 2 3 4 5
Tak for dine svar! Vi sætter pris på din feedback.
Anbefalede rejsebureauer Rated 5 / 5 based on 1 reviews. | Læs artikel