Anbefalede rejsebureauer

Find dit svar i artiklen

Anbefalede rejsebureauer
Vi har skrevet kort om de mest benyttede tyske rejsebureauer, se her: Tyske Rejsebureauer
Generelt set er de tyske rejsebureauer alle gode til at arrangere rejser. De har gode tilbud og får ret hurtigt sendt rejsedokumenter ud. Disse sendes i dag næsten altid via mail. 

sunset-clouds-1149792_1920.jpg

Leder I efter et bureau med børnerabatter så er Schauinsland, Alltours, ITS, Jahn Reisen, FTI, Neckermann, 1-2 Fly, Öger Tours og ETI ret gode. Men de tilbud der kommer op er jo altid de bedste, ligegyldigt hvilket bureau det er. 

Til grupper er Neckermann, AllTours, ITS, Jahn Reisen, 1-2 Fly, TUI og Öger Tours de oftest benyttet. 

Som sagt kan alle rejsebureauer  arrangere rejser, men nogle er ikke særlig gode når det kommer til reklamationer. F.eks. er LMX meget langsomme til at svare og de har tidligere vist sig besværlige i enkelte sager.  

Skulle I have noget, som I ikke er helt tilfredse med under rejsen, så er det MEGET vigtigt at tage fat i guiden. Guiden er betalt af bureauet og det er guidens opgave at sørge for, at I bliver hørt. Hvis I er utilfredse med guidens løsningsforslag og I derfor vil klage når I kommer hjem, så er det vigtigt at få guidens navn og dennes underskrift på en reklamation. Tag billeder, hvis det er muligt. Det er vigtigt med billeddokumentation for at blive hørt. Reklamationer skal sendes senest 4 uger efter at I er kommet hjem og helst på tysk men de fleste accepterer også engelsk. I kan sende reklamationen direkte til rejsebureauet. Vi koordinerer gerne med bureauet hvis I ønsker det.

Læs også vores FAQ under klage.

 

Fandt du ikke et svar?

Kontakt os  Telefonrr.png eller søg videre nedenstående ↓ 

 

Kunne du bruge svaret til noget?

Tilkendegiv venligst din rating af artiklen:
1 2 3 4 5
Tak for dine svar! Vi sætter pris på din feedback.
Anbefalede rejsebureauer Rated 5 / 5 based on 1 reviews. | Læs artikel