Hvordan skal jeg stave navnet?

Find dit svar i artiklen

Hvordan skal jeg skrive mit navn? 
Har du et navn som indeholder et eller flere af disse bogstaver: Æ, Ø eller Å, så skal du være opmærksom, når du skriver dit navn i din booking. 

Du skal skrive dit navn præcis som det fremgår i dit pas. Altså hedder du Åse Jørgensen, så skal du skrive følgende:
- Fornavn: Åse
- Efternavn: Jørgensen

Du skal altså  ikke selv ændre dine bogstaver til hhv. Ae, Oe eller Aa. Det vil rejseselskaberne selv gøre på dine rejsedokumenter. Du behøver derfor heller ikke under dig over "oversættelsen" af disse bogstaver, da det gøres på forskellige måder ved rejseselskaberne. Synes du alligevel at det virker forkert, så vil vores support meget gerne høre fra dig. 

Husk, det er  altid vigtigt at skrive navnet præcis som i passet. Har du et eller flere mellemnavne er det også vigtigt, at du skriver dem korrekt ift. fornavn eller efternavn. Med korrekt menes at det stemmer overens med passet. Se eksempel med Åse Marie Jørgensen:
Eksempel 1:
Fornavn: Åse Marie, Efternavn: Jørgensen
Eksempel 2:
Fornavn Åse, Efternavn: Marie Jørgensen
 

Stave- eller tastefejl i min booking
Er der sket en stave- eller tastefejl er det eget ansvar at være opmærksom på dette. Du skal herefter straks kontakte supporten på [email protected], som vil få dette rettet . De tyske rejseselskaber pålægger sommetider gebyr for denne ulejlighed, men det er vigtigt at få gjort, da man kan risikiere at blive afvist i lufthavnen, hvis navnet ikke stemmer overens med passet.  Det samme gør sig også gældende ved forkert fødselsdag. 
 

Mit køn er forkert
Står du, eller nogle af dine medrejsende, som male eller female og burde være det modsatte så skal du ikke være bekymret. I Tyskland er de meget formelle, og vil derfor gerne sætte disse "titler" på, det har dog ingen betydning for din rejse eller billetter. Du behøver derfor ikke at kontakte supporten med dette spørgsmål. 

 

Fandt du ikke et svar?

Kontakt os  Telefonrr.pngeller søg videre nedenstående ↓ 

Kunne du bruge svaret til noget?

Tilkendegiv venligst din rating af artiklen:
1 2 3 4 5
Tak for dine svar! Vi sætter pris på din feedback.
Hvordan skal jeg stave navnet? Rated 5 / 5 based on 1 reviews. | Læs artikel