Booking og værelsestyper

Find dit svar i artiklen

booking skov rejser.jpg

Skal jeg bruge mit pasnummer ved booking?
Det er ikke nødvendigt at bruge dit pasnummer når du booker en rejse.

Når du booker skal du bruge din fødselsdato og dit fulde navn som angivet i passet.

Ved booking skal du skrive alle rejsendes fulde navne iht. passet. 
 

Hvilken værelsestype skal jeg vælge?

Værelsestyperne kan  variere meget fra hotel til hotel. Vi anbefaler derfor, at du læser beskrivelsen fra rejsebureauet inden du booker. Dette kan gøres i den blå fane  Se rejsebeskrivelse fra rejsebureauet under hvert tilbud.

Nedenfor vises en liste over forskellige værelsestyper.

Enkeltværelse
Et enkeltværelse består af et rum med en seng. Det kan i enkelte tilfælde tillades at få en opredning til et barn. Enkeltværelset kan være af en lidt dårligere standard i forhold til dobbeltværelser. Ofte får enkeltpersoner et dobbeltværelse til eget brug.

Dobbeltværelse
Et dobbeltværelse består af ét rum, som er beregnet til to personer. Der vil  være en dobbeltseng eller to enkelt senge. På dobbeltværelser vil det ofte  være muligt at få ekstra opredninger til børn i form af en sovesofa eller ekstra senge. 

Familieværelse
Et famileværelse er et værelse, som er beregnet til familier. På familieværelser vil der som regel være rigtige senge til alle familiemedlemmer. Der kan dog i nogle tilfælde være sovesofaer til børnene. Et familieværelse kan bestå af ét samlet stort værelse, et opholdsrum + 1 soveværelse eller et opholdsrum + 2 soveværelser. Dette vil fremgå i rejsebeskrivelsen. Familieværelser er uden køkkenfaciliteter. 

Lejlighed
Lejligheder er altid med køkkenfaciliteter, og er derfor velegnede til familier, som ønsker at lave mad. Lejligheder kan variere i form og størrelse. Lejligheden kan bestå af ét stort samlet værelse med køkken, stue og sovepladser i ét. I de fleste lejligheder er der dog både et opholdsrum med tekøkken samt et eller to separate soveværelser.

Bungalows 
Bungalows betegnes som en hytte med en terrasse og en lille have. De kan være fritstående. Mange bungalows har køkkenfaciliteter. Størrelsen kan variere og indholde op til flere værelser.

Studio
Et studio er beregnet til to personer. I studios er der altid køkkenfaciliteter i form af et tekøkken. Studios består af ét samlet værelse, hvor der både er køkken, opholdsområde og sovepladser. Studios er derfor velegnede til par, som ønsker at kunne lave mad selv. 

Junior suite
Junior suiterne er af højere standard end almindelige værelser. De består af en mindre siddegruppe samt et værelse, der som regel er større end dobbeltværesler.

Suite
Suiter er mere luksuriøse værelser. De varierer i form, indretning og størrelse. Fælles for suiter er, at de ofte har en god placering på hotellet og er luksuriøst indrettet.  

Villa
En villa er en fritstående og med egen indgang, separat køkken og flere værelser. En villa besidder som regel en terrasse samt en have.

Økonomi/promotion
Økonomi/promotion værelser er af lavere standard. Dette betyder for eksempel, at de kan være mindre og have en mindre attraktiv placering på hotellet. 

 

Senest opdateret november 2022

Fandt du ikke et svar?

Kontakt os  Telefonrr.png eller søg videre nedenstående ↓ 

Kunne du bruge svaret til noget?

Tilkendegiv venligst din rating af artiklen:
1 2 3 4 5
Tak for dine svar! Vi sætter pris på din feedback.
Booking og værelsestyper Rated 4 / 5 based on 7 reviews. | Læs artikel