Booking og værelsestyper

Find dit svar i artiklen

Skal jeg bruge mit pasnummer ved booking?
Nej, du skal ikke at bruge nummeret på dit pas, når du booker en rejse. 

Mange skriver til os, når de fx skal have fornyet pas. For skal man så vente med at booke flybilletter, til man kender det nye pasnummer? Men nej, du kan roligt booke fly uden at skulle bruge pasnummeret –  vi skal kun bruge din fødselsdato og dit fulde navn, som er angivet i passet.

Ved booking skal du huske at skrive alle rejsendes fulde navne og stavet korrekt iht. den rejsendes pas. Det er meget vigtigt, da I ellers kan blive afvist i lufthavnen, hvis der ikke er overensstemmelse, mellem pas og det I har skrevet. Man kan efterfølgende få rettet navnet, men det koster som regel et gebyr.
 

Hvilken værelsestype skal jeg vælge?
Her kan I læse om forskellige værelsestyper, som de fleste hoteller tilbyder, samt hvordan værelserne typisk er indrettet. Værelsestyperne kan variere meget fra hotel til hotel, både i størrelse, samt indretning.

Vi anbefaler derfor, at I læser under den blå fane "Se rejsebeskrivelse fra rejsebureauet" under hvert tilbud for at læse mere om værelserne på det hotel, som I er interesseret i. Her vil I ofte kunne læse om værelsernes størrelse og indretning.

Vi skriver i vores beskrivelse “ofte og som regel”. Det gør vi, fordi det kan være meget forskelligt fra hotel til hotel og ikke mindst fra land til land. Under vores tilbud kan du klikke på “Se rejsebeskrivelse fra rejsebureauet”. Her er der som regel en uddybelse af de forskellige værelsestyper.

De nedenstående værelsesbeskrivelser er standardbeskrivelser. 

hotel-1330850_1280.jpg

Enkeltværelse
Et enkeltværelse består af et rum med en seng. Det kan i enkelte tilfælde tillades at få en opredning til et barn. Enkeltværelset kan være af en lidt dårligere standard i forhold til dobbeltværelser. Ofte får enkeltpersoner et dobbeltværelse til eget brug.

Dobbeltværelse
Et dobbeltværelse består af ét rum, som typisk er beregnet til to personer. Der vil ofte være en dobbeltseng eller to enkelt senge. På dobbeltværelser vil det ofte være muligt at få ekstra opredninger til børnene i form af sovesofaer eller ekstra senge. 

Familieværelse
Et famileværelse er et værelse, som er beregnet til familier. På familieværelser vil der som regel være rigtige senge til alle familiemedlemmer. Der kan dog i nogle tilfælde være sovesofaer til børnene. Et familieværelse kan bestå af ét samlet stort værelse, et opholdsrum + 1 soveværelse eller et opholdsrum + 2 soveværelser. Familieværelser er uden køkkenfaciliteter. 

Lejlighed
Lejligheder er altid med køkkenfaciliteter, og er derfor velegnede til familier, som ønsker at lave lidt mad selv på ferien. Lejligheder kan ligesom familieværelser variere i form og størrelse. Der kan være tale om en lejlighed, som består af ét stort samlet værelse med køkken, stue og sovepladser i ét. I de fleste lejligheder vil der dog både være et opholdsrum med tekøkken samt et eller to separate soveværelser.

Bungalows 
Bungalows er ofte som lejligheder, men ved jorden og ofte med en terrasse og måske lille have. De kan være fritstående. Oftest er der køkkenfaciliteter, så man kan lave lidt mad selv. Der kan være flere soveværelse, men det kan også være et stort rum med både stue, senge og køkken.

Studio
Et studio er som regel beregnet til to personer. I studios er der altid køkkenfaciliteter i form af et tekøkken. Studios består af ét samlet værelse, hvor der både er køkken, opholdsområde og sovepladser. Studios er derfor velegnede til par, som ønsker at kunne lave lidt mad selv. 

Junior suite
Junior suiterne er af lidt højere standard og mere udstyr end almindelige værelser. Ofte består de af en mindre siddegruppe samt et værelse, der som regel er større end dobbeltværesler.

Suite
Suiter er mere luksuriøse værelser. De varierer ligesom de andre værelsestyper i form, indretning og størrelse. Fælles for suiter er, at de ofte har en god placering på hotellet og er luksuriøst indrettet.  

Villa
En villa er en fritstående villa med egen indgang. Separat køkken og flere værelser. En villa besidder som regel en pæn terrasse samt en lille have.

Økonomi/promotion
Økonomi/promotion værelser er værelser af lavere standard end normale værelser. Dette betyder, at disse kan være mindre, have en mindre attraktiv placering på hotellet etc.

Fandt du ikke et svar?

Kontakt os  Telefonrr.png eller søg videre nedenstående ↓ 

Kunne du bruge svaret til noget?

Tilkendegiv venligst din rating af artiklen:
1 2 3 4 5
Tak for dine svar! Vi sætter pris på din feedback.
Booking og værelsestyper Rated 4 / 5 based on 7 reviews. | Læs artikel