Ankomst til Hamborg Lufthavn

Find dit svar i artiklen

ankomst til lufthavn skov rejser.jpg

Hvordan ankommer jeg til de tyske lufthavne?
Det er nemt at komme til de nordtyske lufthavne i HamborgRostock eller Berlin.

Du vil nemt kunne tage bilen og købe en p-plads i lufthavnen, ellers vil du også kunne tage bus eller tog. Du vil også kunne tage færgen fra Gedser til Rostock.

Vi har skrevet en masse informationer om, hvordan du kommer til Hamborg Lufthavn med hhv. bil, bus, tog, færge eller taxa - læs mere om transport til de tyske lufthavne.  
 

Hvor lang tid før skal jeg være i lufthavnen?
Som regel lukker check in en time før afgang alt afhængigt af rejsebureau og destination, det betyder at du skal være i lufthavnen inden da ellers kommer du ikke med flyet. Reglerne omkring check in er meget strikse, hvilket betyder at du ikke kommer med dit fly ved bare den mindste forsinkelse.

Hos Skov Rejser anbefaler vi at du som minimum ankommer til lufthavnen 2 timer før afrejsetidspunkt. 
 

Ankomst til Hamburg Lufthavn
Hamborg Lufthavn ligger placeret på adressen Hamburg Airport, Flughafenstr. 1-3, 22335 Hamburg, Tyskland. Du vil have mulighed for at komme til Hamborg Lufthavn ved at benytte forskellige former for transport. Det vil nedenfor være beskrevet, hvordan du nemmest ankommer til Hamborg Lufthavn med dit valgte transportmiddel, og hvordan du dernæst finder en parkeringsplads, hvis du har behov for dette.

Ankomst Hamborg Lufthavn.webp

Ankomst med bil til Hamborg Lufthavn

Den nemmeste måde at komme frem til Hamborg Lufthavn er i bil. 

Husk det er en fordel at booke parkeringsplads inden du tager afsted. Se under Hamborg Lufthavn på vor forside. Her kan du booke din P-plads. 

Du kan også læse mere om parkering i Hamborg Lufthavn, ved at læse en af vores nyeste blogs. Klik her.

 

Ankomst med tog til Hamborg Lufthavn

Med tog vil du nemt og hurtigt kunne komme til Hamborg Lufthavn, hvorend du befinder dig i landet. Når toget stopper i kælderen under Hamborg Lufthavn, vil du blot skulle tage rulletrapperne op til selve lufthavnen. Der afgår daglige toge fra hele landet til Hamburg Haupbahnhof, hvorfra toget s1 afgår hvert 10 min. til Hamborg Lufthavn. I din togbillet vil turen med s1 toget til lufthavnen være inkluderet, så du behøver ikke at tilkøbe en ekstra billet.

Når du bestiller din togbillet kan du gøre det online hos DSB udland. Her vil du måske også have mulighed for at finde billige billetter med DSB Orange udland. 
 

Zug zum Flug - gratis togbilletter i Tyskland 

Mange tyske rejsebureauer har "Kostenlos bahn ticket", hvor du gratis kan rejse med DB Bahn (det tyske svar på DSB). Konceptet kaldes på tysk "Zug zum Flug" og betyder, at toget er gratis efter, du er kommet ind i Tyskland. Disse billetter kaldes ofte Rail und Fly tickets og medbringes i toget og fremvises som billetter. Hvis du ønsker at reservere pladsbilletter til en bestemt afgang, kan dette gøres på Bahn.com. Hvis Rail und Fly tickets er inkluderet i din rejse, vil dette fremgå af det materiale, du får tilsendt fra det tyske rejsebureau.  For børn under 6 år udstedes ikke togbilletter.  Alle børn under 6 år kører gratis med, i tilfælde af at medrejsende kan fremvise de tilsendte togbilletter fra den tyske turoperatør.  

Togbilletterne modtager du først 5-10 dage før afrejse, så hvis du er interesseret i at vide, om togbilletter til DB Bahn er inkluderet i din rejse, er du velkommen til at kontakte os.
 

Ankomst med taxa til Hamborg Lufthavn

Det er nemt at benytte en taxa til Hamborg Lufthavn og retur. 

Vi anbefaler, at du benytter dig af følgende taxaselskab: 

www.ontourshuttle.de

De henter dig direkte på din adresse, kører jer til lufthavnen og kører dig hjem igen, hvis dette ønskes. En pris i december 2016 til og fra Kolding for 4 personer ialt cirka 3.000,00. kr. Man sparer så parkering og udgifter til bil. 

Hvis du ønsker at undersøge flere muligheder, så  har vi under linket samlet en liste med de bedste taxaselskaber med tyske priser:

Taxaselskaber

 

Ankomst med færge til Hamborg Lufthavn

Hvis din bopæl er placeret således, at vand kan være en forhindring for at nå frem til Hamborg Lufthavn. Så tvivl ej, færgen hjælper dig!

 Det er dog ikke altid at flyene lander lige til tiden, derfor kan det ofte være belejligt at købe en FLEX billet og tage hjem dagen efter, hvis det passer bedre med dig og resten af familien. Husk nemlig at fyld bilen op, det er nemlig samme pris, selvom alle bilens sæder er fyldt op.

Skovrejser har et samarbejde med Scanlines, så du vil have mulighed for at booke din færgebillet mellem rødby og Puttgarden her på Skovrejser.dk.  

* Economy-enkeltbillet via Rødby-Puttgarden – bil op til 6 m land med 9 personer. Kan kun købes online senest 14 dage i forvejen. Begrænset antal billetter pr. afgang.
 

Fandt du ikke et svar?

Kontakt os  Telefonrr.png eller søg videre nedenstående ↓ 

Kunne du bruge svaret til noget?

Tilkendegiv venligst din rating af artiklen:
1 2 3 4 5
Tak for dine svar! Vi sætter pris på din feedback.
Ankomst til Hamborg Lufthavn Rated 5 / 5 based on 2 reviews. | Læs artikel