Hvad er "Mit Skov Rejser"?

Find dit svar i artiklen

I Mit Skov Rejser kan du finde dine tilbud og dine bookinger. Når du søger på rejser, og du finder et godt tilbud, du gerne vil vise familien senere, er det en fordel at gemme det i Mit Skov Rejser. Det kan være svært lige at finde det samme tilbud igen.

Kan du ikke komme ind, eller har du mistet din kode, kan du gå ind via de sociale medier. Du kan også nulstille din kode og bestille en ny.

Ovenstående billede vil komme frem på din skærm når du klikker på "Mit Skov Rejser". Her vil du have mulighed for at logge ind på dit Skov Rejser via nogle forskellige metoder. Det blå og det røde felt, som er placeret øverst på siden over E-mail feltet, er henholdsvis, hvis du gerne vil logge ind igennem Facebook eller din Google konto. Hvis du ikke ønsker at benytte nogle af disse medier, vil du have mulighed for at logge ind på din konto med din email og det password du valgte, da du oprettede din profil.

Hvis du endnu ikke har oprettet en profil til at gemme dine yndlingsdestinationer og tilbud på, så kan du ved at klikke på det grønne felt nederst på siden, som det også er vist på illustrationen, oprette en ny konto ved at klikke der. Det gule felt nederst på siden kan du klikke på, hvis du har glemt koden til din profil, hvorefter en ny kode vil blive sendt til din e-mail.

Kunne du bruge svaret til noget?

Tilkendegiv venligst din rating af artiklen:
1 2 3 4 5
Tak for dine svar! Vi sætter pris på din feedback.
Hvad er "Mit Skov Rejser"? Rated 5 / 5 based on 1 reviews. | Læs artikel