Lufthavne: Lübeck, Berlin, Rostock

Find dit svar i artiklen

hamborg lufthavn.jpg

Lübeck Lufthavn
 Selve lufthavnen i Lübeck er nemt tilgængelig og parkeringsmulighederne er i top. Dermed er Lübeck Lufthavn et godt alternativ, hvis transporten til lufthavnen skal være nem og hurtigt. 

Lübeck Lufthavn Skov Rejser.webp

Hvis du gerne vil undgå at have din bil stående i Lübeck lufthavn,  kan du i stedet benytte dig af toget, som ankommer via strækningen Lübeck-Lüneburg, som afgår fra Lübeck hovedbanegård hver time. Husk at være opmærksom på, om dit tyske rejsebureau har ”kostenlos bahn ticket/Zug zum Flug”, hvor du gratis kan rejse med Deutsche Bahn (DB) i Tyskland.

Butikker og restauranter
Du vil have mulighed for at shoppe toldfrit i Lübeck lufthavn og derved spare op til 40 % på alt fra ure, smykker, solbriller og parfume. Hvis du har behov for mad og drikke, er Sweet & Goods Bistroen altid et godt valg.

Berlin Lufthavn
I Berlin har du mulighed for at rejse fra henholdsvis Tegel lufthavn og Schönefeld lufthavn. Derudover er en ny superlufthavn, som skal erstatte de nuværende to lufthavne, under opbygning.

Berlin Tegel (TXL)
Airport Tegel

13405 Berlin

(Saatwinkler Damm)

+49(0)180 500 0186

Tegel lufthavn er en ud af to aktive lufthavne i Berlin. Når I tjekker ind i lufthavnen, vil I som udgangspunkt skulle tjekke ind to timer før afrejse (ved oversøiske rejser er det ofte endnu tidligere - dette fremgår ofte af flyselskabets hjemmeside). Dette kan dog variere fra rejsebureau til rejsebureau.

berlin_lufthavn_kort

Shönefeld Airport i Berlin 

Flughafen Schönefeld 

12521 Berlin 

+49(30 60911150) 

Når I tjekker ind i lufthavnen, vil I som udgangspunkt skulle tjekke ind to timer før afrejse.

sch_nefeld-kort.jpg

 

Rostock Lufthavn
Hvis du er bosat på Sjælland, kan det være fordelagtigt at benytte sig af Rostock lufthavn, som er en lille lufthavn, der er placeret tæt på Femern forbindelsen.

Rostock Lufthavn Skov Rejser.webp

I lufthavnen vil du have mulighed for at tjekke ind ved en af de fem check in skranker senest 2 timer inden afgang (ved oversøiske rejser er det ofte endnu tidligere - dette fremgår ofte af flyselskabets hjemmeside). Hvis du ønsker at blive opdateret med nye informationer, kan du gratis tilmelde dig lufthavnens sms service, som giver dig besked, hvis der f.eks. opstår ændringer i flyvetiderne.

Selvom Rostock lufthavn er en mindre lufthavn, vil du stadig have mulighed for at shoppe i den toldfrie butik. Du vil have have mulighed for at spare op til 20 % på varer såsom spiritus, kosmetik og legetøj.
 

Fandt du ikke et svar?

Kontakt os  Telefonrr.png eller søg videre nedenstående ↓ 

Kunne du bruge svaret til noget?

Tilkendegiv venligst din rating af artiklen:
1 2 3 4 5
Tak for dine svar! Vi sætter pris på din feedback.
Lufthavne: Lübeck, Berlin, Rostock Rated 5 / 5 based on 1 reviews. | Læs artikel