Hvad er Skov Rejser

Find dit svar i artiklen

Hvad er Skov Rejser?

vigtig information skov rejser.jpg

Er SkovRejser et rejsebureau?
Nej, Skov Rejser er ikke et rejsebureau, men vi sørger stadig for at du kommer trygt og sikkert på ferie.

Skov Rejser er en online bookingportal, der formidler rejser for tyske rejsebureauer. Det vil sige, at vi giver dig et overblik over, hvilke rejser der er på markedet. Når du bestiller, bliver købsaftalen (den juridiske aftale) indgået mellem dig og det tyske rejseselskab, du har valgt. Det er tysk lovgivning, der er gældende, og eventuelle juridiske tvister skal afgøres ved de tyske domstole. Det er derfor ikke Skov Rejser, du køber rejsen af. Vores rolle som formidler er at gøre det nemt for dig at finde din drømmerejse og støtte dig hele vejen, hvis du har spørgsmål.

På vores hjemmeside har vi samlet alle rejser fra de tyske rejsebureauer, så du ikke selv skal ind at søge på hvert enkelt af de mere end 80 tyske rejseselskaber for at finde den rejse, der opfylder lige præcis  dine ønsker og behov. Når du booker en rejse hos et tysk rejseselskab, sparer du typisk 20-40 % af prisen sammenlignet med den samme rejse hos et dansk rejseselskab.  

Priserne på vores hjemmeside ændrer sig fra dag til dag - lige som aktiepriserne på en børs. Det er udbud og efterspørgsel, der bestemmer, om prisen stiger eller falder. Ser du en rejse til en god pris, er det om at slå hurtigt til. Det kan godt betale sig at bestille rejsen lang tid i forvejen. Vores erfaring er, at priserne generelt stiger, jo tættere vi kommer på afrejsedatoen.

Det koster ikke ekstra at bestille en rejse via vores hjemmeside. Prisen på rejsen er den samme, som hvis du bestilte - på tysk - direkte hos det tyske bureau. Hos os er det hele bare på dansk og med dansk support, hvis du har spørgsmål i forbindelse med bestillingen, rejsen generelt eller de tyske rejsedokumenter, du modtager.

Rejsebetingelser
Skov Rejser er som sagt en rejseportal, som giver et overblik over rejser udbudt af tyske rejseselskaber. Vores rejseformidler er Travianet GmbH, Stadtfeldstraße 16, D-94469 Deggendorf.

Når du booker en rejse via vores hjemmeside, vil den juridiske aftale (kontrakten) ikke være mellem dig og Skov Rejser, men mellem dig og det tyske rejsebureau, du har valgt bestille rejsen hos. Derfor er det deres (det tyske rejseselskabs) rejsebetingelser, der træder i kraft. Din bestilling vil som udgangspunkt være bindende fra det tidspunkt, du køber rejsen. Det er derfor meget vigtigt, at du tjekker om alle forhold er i orden, inden du bestiller rejsen. Husk at skrive alle navne, som de står i passet.

 På tysk er kaldes "rejsebetingelser"  for "AGB" (Allgemeine Geschäftsbedingungen). Hver enkelt rejsearrangør, som du kan rejse med via Skov Rejser, har efter tysk lov sine egne AGB’er. AGB’erne indeholder f.eks. regler vedrørende:

=> Afbrydelse af rejser
=> Afbestilling af rejser
=> Gebyr for ændring af fejl i indtastede navne
=> Sygdom før afrejse
=> Rejseforsikring
=> Force majeure
=> Hæftelse ved skader
=> Databeskyttelse
 

Disse rejsebetingelser skal du acceptere, når du booker en rejse med et tysk rejsebureau. Husk altid at læse betingelserne igennem, så du ved, hvad du skal gøre, hvis der skulle opstå problemer inden rejsen - fx hvis en rejsedeltager eller en i familien er blevet alvorligt syg.

Det er standard, at man ved bestilling betaler ca. 20 til 40 % af rejsens pris, afhængigt af det enkelte rejsebureau. Vælger du at betale via en kontooverførsel, vil du inden 7 dage modtage en rejseaftale med kontonummeret. Hvis du vælger også at betale den resterende del af beløbet gennem en kontooverførsel, anbefaler vi, at du overfører pengene senest en uge før sidste rettidige betalingsdato, normalt 30 dage før afrejse. Det vil sige senest 37 dage før afrejse.

Ved betaling med VISAkort hæver rejseselskabet automatisk restbeløbet 30 dage før afrejse. Vi anbefaler, at du for en sikkerheds skyld husker at tjekke din konto, så du er sikker på, at betalingen har fundet sted. Du vil dog først kunne se, at pengene er blevet trukket på din konto, ca. 25 dage før afrejse.

Ved udenlandske bankoverførsler kan du eventuelt forhøre dig i banken om, hvordan sådan en foretages eller du kan se et eksempel på vores side her.

Du kan også bede banken om at overføre beløbet, hvilket dog normalt medfører et gebyr på ca. 200 DKK. 

 

Fandt du ikke et svar?

Kontakt os  Telefonrr.png 

Vores support telefon er åben følgende dage:
Man - torsdag. 13:00 - 16:00

Vi vender dog altid så hurtigt som muligt tilbage på mails og andre henvendelser.

 

Kunne du bruge svaret til noget?

Tilkendegiv venligst din rating af artiklen:
1 2 3 4 5
Tak for dine svar! Vi sætter pris på din feedback.
Hvad er Skov Rejser Rated 5 / 5 based on 1 reviews. | Læs artikel