Fordele ved Skov Rejser

Find dit svar i artiklen

fordele ved skov rejser.jpg

Hvad er dine fordele ved at booke en rejse via Skov Rejser?

Vi er Danmarks bedste rejseportal, og vi sørger for at markedsføre de tyske rejsebureauer på dansk til jeres fordel. Vi bliver rost for at have en af rejsebranchens mest brugervenlige hjemmesider.

Vi udbyder en supportservice som er helt uden yderligere omkostninger for jer.  Det er også uden omkostninger at booke jeres rejse igennem os, da vi får et mindre markedsføringstilskud fra rejsebureauet for denne service. Fordelene ved at booke din charterrejse med Skov Rejser via Hamborg Lufthavn er følgende: 

- Store besparelser: I gennemsnit sparer vores kunder 40 %, hvis man sammenligner med de danske rejseselskabers priser.  Der er over 80 tyske rejsebureauer, som alle kæmper for at sælge jer en billig rejse. Du får den danske support hos os med i købet, du er dækket af den tyske garantiordning, og du kan rejse med din egen danske rejseforsikring. 

- Dansk support:  Alle ugens syv dage er Skov Rejsers supportpersonale parate til at hjælpe jer pr. mail og telefon. I kan også altid få fat i Travianet, vores tyske partner, der også har åbent  om aftenen.  Klik her for vores kontaktoplysninger. 

- Stor fleksibilitet i antal rejsedage: I kan rejse fra Hamborg alle ugens dage, og kan rejse lige så længe I har lyst til. I er ikke låst på at skulle rejse i 7 eller 14 dage. 

- Grænsehandel: Ved hjemkomst efter en dejlig ferie har I mulighed for at stoppe ved grænsen og handle billigt ind. 

- Bagage: På alle vores rejser er bagage inkluderet i prisen, og derfor ikke noget der skal tilkøbes efterfølgende. Alt afhængig af flyselskab kan I tjekke mellem 15-23 kg ind per person og medbringe en mindre håndbagage. 

- Sikkerhed ved konkurs. I tilfælde af konkurs er du, udover at være sikret af den tyske rejsegarantiordning, også sikret gennem rejsebureauets egen forsikring.  Alle de tyske rejsebureauer har pligt til at have en forsikring, der dækker gæstens tab, hvis dette mod forventning skulle ske.

- Gratis parkering ved lufthavnshotellerne. Skal I flyve tidligt om morgenen er det oplagt at tage en overnatning på ét af lufthavnshotellerne. Udover at være frisk og veludhvilet til rejsen, får I morgenmad og transport til/fra lufthavnsterminalen, så I kan lade bilen stå ved lufthavnshotellet helt gratis.

- Togforbindelse direkte til Hamborg Lufthavn. Hvis I ønsker at lade bilen stå hjemme, er der mulighed for at tage toget hele vejen til Hamborg Lufthavn, hvor toget stopper i kælderen. I skal huske at skifte ved Hamborg Hovedbanegård. Nogle rejsebureauer medsender Rail&Fly karte, som er gratis togbilletter på den tyske strækning. 

- Danskerhoteller. Til trods for at I rejser med et tysk rejsebureau, er det muligt at booke sig ind på danskerhoteller, som er de hoteller danskerne typisk benytter sig af. Herved er det også nemmere at sammenligne priser med danske udbydere. 

 

Fandt du ikke et svar?

Kontakt os  Telefonrr.png eller søg videre nedenstående ↓ 

Kunne du bruge svaret til noget?

Tilkendegiv venligst din rating af artiklen:
1 2 3 4 5
Tak for dine svar! Vi sætter pris på din feedback.
Fordele ved Skov Rejser Rated 3 / 5 based on 4 reviews. | Læs artikel