Rejsegaranti, betingelser og fortrydelsesret

Find dit svar i artiklen

tysk rejsegaranti skov rejser.jpg

Er min bestilling bindende?
Ja, når rejseselskabet har godkendt bestillingen, er der ingen gratis fortrydelsesret. Rejseselskabet kan som udgangspunkt ikke annullere en booking gratis – Det kræver et afbestillingsbeløb på 20-100% af rejsens pris. Størrelsen på afbestillingsgebyret er forskelligt alt afhængig af rejseselskabet, men også hvor tæt du/I er på afrejsetidspunktet. Jo tættere du/I er på at rejse, jo dyrere er det at afbestille.

I nogle tilfælde er det muligt at ændre afrejsedatoen for jeres rejse, hvilket i mange tilfælde er billigere end at annullere rejsen helt. Det er dog ikke altid muligt at ændre afrejsedatoen på rejser booket ved de tyske rejseselskaber. Kontakt os gerne, hvis vi skal undersøge, om det er muligt på jeres rejse. 

Skulle I fortryde lige efter bestilling så kontakt os straks eller kontakt vor partner Travianet. Det sker i sjældne tilfælde,  at rejsebureauet accepterer, at I kan annullere rejsen samme dag. Travianets kontaktoplysninger finder du under support.

betingelser skov rejser charterrejser fra hamborg.webp 

Hvad hvis rejsebureauet eller Travianet går konkurs?
Skulle det ske, at rejsebureauet, flyselskabet eller vores partner Travianet går konkurs, er  du dækket af en forsikring  kaldet Rejsegarantiordningen.  Den sikrer, at du får dine penge tilbage, hvis konkursen sker, inden du skal rejse.  Er du allerede på destinationen, får du omkostningerne til hjemtransport dækket. Da Skov Rejser formidler rejser fra tyske rejseudbydere, er det den tyske  rejsegarantiordning, der gælder.  Den tyske rejsegarantiordning svarer til den danske.  

Se rejsegarantiordning.

Forsikringsbeviset: Sicherungschein

Forsikringsbeviset (på tysk Sicherungschein) modtager du sammen med dine billetter/rejsedokumenter.  Det er VIGTIGT, at du tager denne Sicherungschein med på rejsen - det er dit bevis for,  at du er dækket af  rejsegarantiordningen ved selskabets insolvens eller konkurs.

Hvad er de tyske rejseselskabers betingelser?
Skov Rejser er en platform til at bestille rejser via en tysk rejseformidler. Rejseformidleren er Travianet GmbH, Stadtfeldstraße 16, D-94469 Deggendorf.

Når du booker en rejse via Skov Rejser, opstår den juridiske aftale (rejsekontrakten) mellem det tyske rejseselskab og dig. Det er derfor deres generelle forretningsbetingelser, der gælder. Forretningsbetingelser kaldes i Tyskland for ”AGB” (Allgemeine Geschäftsbedingungen). 

Når du booker en rejse med en tysk rejsearrangør, skal du acceptere disse forretningsbetingelser. Det er derfor vigtigt, at du læser forretningsbetingelserne igennem, så du ved, hvad du skal gøre ved fx sygdom før afrejse. Du kan også se deres AGB’er her. Du kan eventuelt bruge Google Translate til at oversætte dem til dansk.

Din booking på vores hjemmeside er juridisk bindende, så snart du har købt rejsen.  Derfor er det meget vigtigt, at du tjekker og er sikker på alle detaljer, inden du klikker på "Indsend denne rejsebestilling".  I enkelte tilfælde og ved nogle få bureauer kan der være en gratis afbestilling i nogle timer. Det er dog meget sjældent. 

Hver enkelt rejsearrangør har efter tysk lov deres egne AGB’er.
Disse AGB’er indeholder fx regler vedrørende:

 • Afbrydelse af rejser

 • Afbestilling af rejser

 • Gebyr ved ændring/rettelser i bestillingen  - fx navne

 • Sygdom før afrejse

 • Rejseforsikring

 • Force majeure

 • Hæftelse ved skader

 • Databeskyttelse

   

  Fandt du ikke et svar?

  Kontakt os  Telefonrr.png eller søg videre nedenstående ↓ 

Kunne du bruge svaret til noget?

Tilkendegiv venligst din rating af artiklen:
1 2 3 4 5
Tak for dine svar! Vi sætter pris på din feedback.
Rejsegaranti, betingelser og fortrydelsesret Rated 5 / 5 based on 1 reviews. | Læs artikel