15.november 2021

Attraktivt studiejob i rejsebranchen
Rejseportalen SkovRejser.dk søger, snarest muligt, to stabile og ansvarsbevidste supportmedarbejder, som kan give rejsevejledning og inspiration til danskernes næste rejse.
 

Opgaver

Som supportmedarbejder skal du først og fremmest være behjælpelig med rejsevejledning, forespørgsler og spørgsmål. Du kommunikerer med kunderne pr. mail og telefon. Du kommer derfor til at skulle arbejde selvstændigt og effektivt.
Der tilbydes i gennemsnit 10-15 timer ugentligt, afhængig af sæson. Telefonåbningstiden er fra kl.11.00-14.00 mandag til torsdag og fra kl.10.00-12.00 fredag. Der er mailsupport alle ugens 7 dage inkl. weekender og ferie. Vi skiftes til vagterne.


Vi forventer at du...

- Har et stort servicegen
- Mestrer kommunikation på dansk, både mundtligt og skriftligt
- Er stærk i kommunikation på engelsk, både mundtligt og skriftligt
- Er en teamplayer, lærenem og klar på udfordringer
- Har erfaring med kundeservice, turisme og salg
- Er interesseret i at give en ekstraordinær service


Arbejdsopgaverne kræver at Skov Rejsers medarbejdere brænder for kommunikation og service. Derudover er det vigtigt, at man har lyst til at være en del af et innovativt og lærerigt kollegialt fællesskab - hvor der aldrig er langt fra tanke til handling.

Det er et plus, hvis du har erfaring med at rejse og kan kommunikere på tysk.
 

Hvad kan du forvente? 

Vores kontorer er placeret i hjertet af Odense i et kontorfællesskab ved navn Workhaus på første sal i gågaden. Her bliver du en del af et stærkt netværk der ikke er blege for at hjælpe hinanden, men som også er med til at skabe et godt arbejdsmiljø. 

Hos Skov Rejser bliver du en del af et dynamisk team, der konstant er i udvikling. Det er både egne kompetencer, såvel som det at arbejde i team hvor sparring er en vigtig del af hverdagen.  Vi er et godt socialt team, som udover at udfordre og hjælpe hinanden i de daglige arbejdsopgaver også nyder den frokostordning, som du også bliver en del af - gratis :)  


Hvornår kan jeg begynde?

Ansættelse sker ved start december 2021. Du får en oplæringsperiode på ca. 1 måned. Du vil efter denne periode være klar til vores højsæson, som begynder i januar.


Send ansøgning til...

Ansøgning sendes til [email protected]. Vedhæft venligst et nyt billede. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte stifteren og direktøren i Skov Rejser, Henrik Skov, på 21922593. Vi behandler ansøgninger løbende.
 

Om Skov Rejser

Skov Rejser blev etableret i 2011 af iværksætteren Henrik Skov. Skov Rejser er en rejseportal, der markedsfører charterrejser til hele verden for danskere med afrejse fra Hamborg Lufthavn. Der er over 80 tyske bureauer på www.SkovRejser.dk. Vi er i kraftig fremdrift og har store planer for fremtiden.