Rejser til Ca'n Pastilla

Læs om rejser til Ca'n Pastilla fra Hamborg. Byen hører under Palma Kommune med ca. 400.000 indbyggere og ligger 10 km. fra storbyen i Palmabugten.

Rejser til Ca'n Pastilla fra Hamborg Lufthavn-2.webp

Søg efter rejser til Ca'n Pastilla

Søg nemt blandt alle de tyske rejsebureauers rejser til Mallorca fra Hamborg Lufthavn. Vi har listet priserne nedenfor, så du nemt kan booke.

CAN PASTILLA WEATHER

 

Byen Ca'n Pastilla

Består af flere hovedgader, med tilhørende sidegader, hvor man nemt kan "prutte" sig til nogle gode tilbud. Det er en charmerende og rolig badeby med en skøn strandpromade og en hyggelig havn, hvor man kan spise på byens mest populære og lækre fiskerestauranter, samt nyde havet og udsigten. Hver torsdag holder markedet Ca'n Picafort åbent, hvor man gøre sig nogle røverkøb på lædervare, tasker, tøj med mere. Ønsker man at få kulturelle oplevelser,  shopping muligheder og natteliv ligger hovedbyen kun 10 km. væk. Ca'n Pastilla har underholdning til alle aldre og tæt ved byen finder man en af Europas største vandland, minigolf i omgivelser af Jurrasic Park og gokart. Herudover utallige shopping centre, hvor man nemt kan købe sig fattig - og er man fodbold interesseret, kan man her finde Madrid og Barcelonas nyeste kollektioner, før de overhovedet rammer de danske butikker. 

 

Stranden ved Ca'n Pastilla

Den 5 km. lange strand er fantastisk med sit hvide sand,  klart azurblåt vand og  meget børnevenlig.  Solsenge og parasoller udlejes og der er mulighed for at deltage i mange sportsaktiviteter som f.eks. vandcykler, surfing, beachvolley, banan- og parasailing. Langs den lækre havnefront ligger der smarte strandbarer, hvor man kan sidde og nyde en dejlig kold forfriskning og live musik.

 

Hotellerne i Ca'n Pastilla

Der er et bredt udvalg fra små hyggelige hoteller til store luxushoteller, flere tilbyder all inclusive konceptet.

vi anbefaler Ca'n Pastilla til de gæster, der søger et charmerende og roligt sted med en skøn børnevenlig strand og samtidig vil have mulighed for kulturelle oplevelser.