Find din rejse til Resta Grand Resort her

Hvis valget er faldet på Resta Grand Resort, har vi samlet tilbud fra de fleste Tyske rejsebureauer med afrejse fra Hamborg lufthavn. Du kan søge på rejser til Resta Grand Resort her

 

Resta Grand Resort, Egypten (Marsa Alam)

Dette store og flotte hotel er beliggende ved en stor privat strand og badebro. 

Rummene er smagfuldt indrettet og har alle internet (mod gebyr), satellit-tv med fladskærm, mini køleskab med daglig opladning, kaffefaciliteter og balkon eller terrasse med pool eller hav udsigt.  

 

Hotellets faciliteter

Hotellet har i alt 748 værelser i flere 2 - og 3-etagers bygninger. Hovedhuset tilbyder reception med Wi-Fi (mod betaling), en lobby bar, en hovedrestaurant, 2 a la carte restauranter (Middelhavet og fusion-asiatisk), en grill og skaldyr restaurant på stranden, en pub, wellness, limousineservice, og SPA center og et lille indkøbscenter.

Derudover har hotellet en velholdt og rummelig have med stort poolområde. Her er opvarmet swimmingpool, snackbar og solterrasser. Brugen af ​​liggestole, parasoller og håndklæder ved poolen og stranden er inkluderet.  

 

Underholdning

Hotellet har tennis udstyr, spa og massage på stranden og poolen. Vand sportscenter og dykke skole er placeret i anlægget.

Alle Inclusive Sport / underholdning indeholder Tennis, dart, bordtennis, basketball, håndbold og fodbold (multifunktionelt rum), beachvolley, vandpolo, vandpolo og vandgymnastik, bord og kortspil og fitness
Derudover kan der opleves aften underholdning med levende musik og orientalske shows 

 

Børn

Hotellet har en miniklub for de 4-12 årige samt børnebassin og legeplads.  

 

Måltider

Hotellet er velegnet til all inclusive.

 

Mere information om rejser til Egypten

Hvis du finder hotellet Resta Grand Resort interessant, kan du inde på vores inspirationsside finde informationer om Egypten, og læse mere om det spændende land ved at følge linket.

Læs mere om Egypten

Se video om hotellet

Hvor der fx. bliver vist hotellets lobby, restaurant, have, pool og værelser.