Find din rejse til Mövenpick Resort her

Hvis valget er faldet på Mövenpick Resort, har vi samlet tilbud fra de fleste Tyske rejsebureauer med afrejse fra Hamborg lufthavn. Du kan søge på rejser til Mövenpick Resort her

 

Mövenpick Resort Hurghada, Hurghada, Egypten

Hotellets beliggenhed

Mövenpick Resort Hurghada er et hotel af meget høj standard med en rolig beliggenhed.  Hotellet er beliggende direkte til en privat sandstrand med egen have og har shuttle busser kørende til centrum som ligger ca. 10 km. væk.  

Hotellets faciliteter

Hotellet har, med sine 252 værelser, en stor lobby, hovedrestaurant, 2 a la carte restauranter (fisk, italiensk), bar, internet café, butikker, motionsrum, spa, skønhedssalon og frisør.

Poolområdet der er placeret ved stranden har separat børnebassin. På stranden er der en snackbar. Her er der både liggestole, håndklæder og parasoller.

Måltider

Hotellet tilbyder enten halvpension eller all inclusive. 
Ved bestilling af halvpension serveres morgen - og aftensmad som buffeter. Det er muligt at tilkøbe á la carte om aftenen. 

Med all inclusive serveres der sen morgenmad, frokost og aftensmad.  Der servers tilhørende mineralvand, lokale alkoholiske drikkevarer (øl og vin), te, kaffe og kager. 

Underholdning

Hotellet tilbyder mange former for underholdning, herunder: aerobic, beachvolley, gymnastik samt speciel aftenunderholdning. 

Derudover kan man mod gebyr på stranden prøve tennisbaner, squashbaner, bordtennis, ridning, windsurfing, vandcykler, bananbåd og dykning. 

For børn

Hotellet har seperat pool for børn samt mini disco og legeplads. Derudover tilbydes der børneunderholdning i form af en børneklud for de 4-12 årige. 

Mere information om rejser til Egypten

Hvis du finder hotellet Mövenpick Resort interessant, kan du inde på vores inspirationsside finde informationer om Egypten, og læse mere om det spændende land ved at følge linket.

Læs mere om Egypten

Se video om hotellet

Hvor der blandt andet bliver vist hotellets pool, have, strand og havn.