Vis stort kort

Find din rejse til Maritim Jolie Ville Golf & Resort her

Hvis valget er faldet på Maritim Jolie Ville Golf & Resort, har vi samlet tilbud fra de fleste Tyske rejsebureauer med afrejse fra Hamborg lufthavn. Du kan søge på rejser til Maritim Jolie Ville Golf & Resort her

Maritim Jolie Ville Golf & Resort, Egypten (Sharm El Sheikh)

Dette store hotel er beliggende ud til kysten omkring 7 km fra Naama Bay. Hotellet har en shuttle-bus, det kører flere gange om dagen til Na'ama Bay.

Værelserne er luksuriøse med badeværelse, bad, telefon, pengeskab, satellit-TV, mini køleskab, 24-timers roomservice, aircondition og balkon eller teresse. Flere af disse med havudsigt. 

 

Hotellets faciliteter

Det luksuriøse resort er omgivet af et utrolig stort vandland som indeholder et vandfald, laguner, søer, floder. Brug af liggestole, parasoller og håndklæder ved poolen og på stranden er inkluderet. 

Selve hotellet består af 2 bygninger med entré, reception, Wi-Fi i lobbyen, flere restauranter, barer og shopping arcade.  

 

Underholdning

Hotelelt har fire tennisbaner, bordtennis, pool, sauna, dampbad og jacuzzi. Derudover har hotellet et dykkercenter med engelsktalende og tyske instruktører.

På naama Bay laves der forskellige vandsportsaktiviteter som udbydes af lokale leverandører.

 

For børn

Hotellet har en børneklub for de 4 - 12 årige med børnepasning. Derudover tilbyder hotellet ferskvand børnebassin, vandrutsjebaner, legeplads og børns stole i restauranten. 

 

Måltider

Hoteller har flere restauranter man kan nyde sin middag i. Det er ligeledes velegnet til all inclusive, som består af morgenmad, frokost og middag på forskellige buffeter samt kaffe, te, kager og bagværk fra 17:00 til 6:00. Derudover servceres der is til børnene i poolbaren fra 16:00 til 5:00

Lokale og udvalgte internationale alkoholiske og ikke-alkoholiske drikkevarer fra 11:00 til 22:30 (22:30 til 02:00 i natklubben og La Luna Bar).

 

Mere information om rejser til Egypten

Hvis du finder hotellet Maritim Jolie Ville Golf & Resort interessant, kan du inde på vores inspirationsside finde informationer om Egypten, og læse mere om det spændende land ved at følge linket.

Læs mere om Egypten

Se Video om hotellet

Hvor der blandt andet bliver vist hotellets strand, have, pool, lobby og restaurant.