Find din rejse til Marhaba Palace her

Hvis valget er faldet på Marhaba Palace, har vi samlet tilbud fra de fleste Tyske rejsebureauer med afrejse fra Hamborg lufthavn. Du kan søge på rejser til Marhaba Palace her

Marhaba Palace, Tunesien (Port El Kantaoui)

Hotellets generelle information

Hotellet ligger tæt på både stranden og golfbanen.

Der er 333 værelser fordelt på 7 etager. I receptionen er der et pengeskab, som gæsterne kan benyttes mod betaling. Hotellet har flere restauranter: Restaurant med ikke-ryger-område, morgenmadsrestaurant, a-la-carte-restaurant samt to barer og maurisk café med TV. Desuden har hotellet internethjørne og souvenirshop. I hotellets store have er der swimmingpool med poolbar. Hotellets gæster kan gratis benytte liggestole og parasoller på solterrassen og ved stranden. Hotellet har også et diskotek og en sauna.

 

Børn

De yngste gæster kan fornøje sig med den separate børnepool og legepladsen. Derudover er der også en børneklub (4-12 år).

 

Hotellets værelser

Der er hovedsagligt 2 typer værelser: 
Enkeltværelse – har dog ikke balkon.
Dobbeltværelse – er udstyret med balkon.

Smagfuldt indrettet værelse med telefon, køleskab, satellit-tv, bad, douche, separat WC, hårtørrer og balkon. Værelse med havudsigt kan bookes.

 

Aktiviteter

Her kan du dyrke en række sportsgrene (mod betaling): Beach-volley, tennis, bordtennis, billard, fitnessrum, squash og minigolf.

 

Forplejning

Halvpension eller helpension. Til hovedmåltiderne er der buffet.

Se video om hotellet 

 

Hvor du blandt andet kan se hotellets pools (både inde og ude), golfbane, værelser, lobby og have.