Valentine's Day

Den 14. februar er det Valentines Day. I den forbindelse er det oplagt, at overraske sin udkårne med en romantisk ferie ned til varmen. Hos Skov Rejser har vi snakket om, hvor vi gerne vil hen, hvis vi selv skal forkæles. Selvom vi ikke nåede til enighed om den specifikke destination, så kunne vi blive enige om, hvilke forhold vi ønsker. Vi vil alle gerne til et sted, hvor der er mulighed for at komme helt ned i gear og slappe af. Her er et udpluk af nogle af de destinationer, som kunne være rigtig gode til par. Vi kommer gerne med flere forslag, hvis I skriver ind til os på [email protected]

Valentines day charterrejser fra hamborg.webp


Sivota, Grækenland

Mange danskere har været i Grækenland mange gange og besøgt flere af de græske øer. Men hvad med det græske fastland? Grækerne kalder Sivota, som ligger på fastlandet, for "Det græske Caribien". Det skyldtes, at Sivota har smukke strande, skønne skovområder, ubeboede nærliggende øer og kun ligger 10 km. fra sydspidsen på Korfu. Derudover bestiller mange grækere selv ferie på Sivota i august måned, da det er et af deres yndlingssteder at holde ferie.
 

Santorini, Grækenland

Santorini valentines day charterrejser fra hamborg.webp

Den græske ø Santorini, som egentlig består af 5 seperate øer, har i mange år været godt besøgt af turister. Og det er der mange gode grunde til. Øerne er indbegrebet af det autentiske Grækenland, med sine smukke bygninger i de karakteristiske blå og hvide farver, den venlige lokalbefolkning, den smukke og varierede natur, samt hyggelige, turisttomme landsbyer. Santorini er for jer som elsker, at blive opslugt af den græske atmosfære, og for eksempel bruge tid på en lille fortovscafé med en god frappé (iskaffe).
 

Kusadasi, Tyrkiet

Valentines day tyrkiet charterrejser fra Hamborg.webp

Ønsker I at opleve Tyrkiet på en anden måde, end hvad steder som Alanya kan tilbyde, så er Kusadasi et rigtig godt bud. Med sin flotte indsejling ind til den skønne havn, samt middelalderborgen, byder byen på flere autentiske oplevelser end de fleste andre Tyrkiske rejsemål. Selvfølgelig er der også mulighed for en masse shopping, både med håndlavede kunst, men også i bazaren, hvor det er en selvfølge at prutte om prisen. Nævneværdigt er den antikke by Efesos, som ligger små 20 min. fra Kusadasi, og er en af de største attraktioner i Tyrkiet. Tag til Kusadasi hvis i vil besøge en af de smukkeste feriebyer i Tyrkiet, og hvis I elsker sol, varme og strand. Hvem gør ikke det? :-)
 

Costa Brava, Spanien

Kysten nord for Barcelona, som man kalder for Costa Brava kysten, danner ramme for mange dejlige feriesteder. Ved Costa Brava finder man både meget turistede områder, samt mindre turistede områder, og derfor noget for enhver smag. Placeringen har sin fordel i, at I kan kombinere badeferie og storbyferie, med den relativt korte afstand, til både Barcelona og Girona, som let opnås med tog. Det er også ved Costa Brava, at I finder byen Lloret De Mar, som er velkendt for sit pulserende natteliv. Kysten nord for Barcelona er dejligt feriemål for jer, som gerne vil sol og vand, krydret med lidt storby.
 

Menorca, Spanien

Den lidt mindre naboø til Mallorca, også kaldet Minorca, er et dejligt feriemål for de fleste. Dette er en ø, som vinder mere og mere frem hos danskerne. Og det er helt forståeligt. Grundet sin helt fantastiske natur er hele øen optaget på UNESCO’s liste over særlige naturbeskyttelsesområder. Med hundredvis af små azurblå badebugte er Menorca virkelig noget særligt. Et sted hvor I virkelig kan få slappet af, snorkle eller gå lange vandreture. Prøv Menorca for at se en ’ny’ spansk ø! Læs denne tidligere rejseblog fra Menorca.

 

Tenerife, De Kanariske Øer, Spanien

Rejser til Tenerife fra Hamborg Lufthavn.webp

Læs denne rejseblog fra Tenerife.

 

Sicilien, Italien

På Italiens største ø kan i sammen få masser af oplevelser imens i nyder sydens sol. Der er selvfølgelig rigtig mange muligheder for at få den italienske kultur ind under huden i form a kirker, autentiske småbyer og ikke mindst den fantastiske mad. Et køkken som selvfølgelig byder på de bedste pizzaer og pastaretter, skaldyrsretter, skønne isdesserter og meget mere. Sicilien har så meget at byde på og I vil elske øen og maden.

 

Søg jeres næste romantiske ferie ned til varmen her

Søg jeres drømmedestination & kom ud og dyrk parforholdet med Skov Rejser. Det eneste du skal gøre, er, at udfylde nedenstående formular for at få inspiration til jeres næste rejse.
 

 

Fordi du læste artiklen…

 

Hvis du endnu ikke har bestilt en rejse, så kan du gøre det ved at klikke på knappen nedenunder.

Søg billige tilbud på charterrejser

Er ferien lige rundt om hjørnet, så kan du få et par tips og tricks med på vejen, når der skal pakkes.

5 uundværlige pakketips inden afrejse